dinsdag 1 juni 2010

Suikerfeest in Gaza 2009

Waar is de humanitaire ramp???

Palestine Today

Ach, die arme Gazanen. Wat zien ze er toch allemaal uitgehongerd uit, niet? Gelukkig zijn er nog dappere "activisten" die de "inhumane" Israëlische blokkade op "vreedzame wijze" proberen te doorbreken...
//sarc off

Lees het hele artikel van Tom Gross: Fancy restaurants and Olympic-size pools: What the media won’t report about Gaza

Lees ook: Behind the Headlines: The Israeli humanitarian lifeline to Gaza

De Europarlementariër Thijs Bergman (PvdA) vindt dat de EU het konvooi had moeten beschermen, dat de Veiligheidsraad een einde moet maken aan de Israëlische blokkade van de Gazastrook en dat de EU desnoods sancties tegen Israël moet instellen. En maar hopen dat de moslims op zijn partij blijven stemmen...

Citaat van de week

Verwarring alom.

Men meent dat de mohammedanen de nieuwe Joden van toen zijn, terwijl ze de opvolgers van de Duitsers van toen zijn....


Commentaar van Wijze van Zion op Elsevier

Jodenrammen

Het is de Palestijnen moslims weer eens gelukt Israël de joden in een kwaad daglicht te stellen. Terwijl de hele wereld, zoals gepland, weer over de joodse staat heen valt, even een paar simpele feiten:

Er is helemaal geen humanitaire ramp in Gaza, nu evenmin als bijvoorbeeld in 2008-2009. Humanitarian Crisis In Gaza. Het was de Palestijnen moslims niet te doen om het brengen van hulpgoederen, maar om propaganda en vooral: negatieve publiciteit voor Israël de joden.

De Israëlische marine heeft heel duidelijk gemaakt dat de hulpgoederen in Ashdod aan land konden worden gebracht en via de gebruikelijke landweg naar Gaza konden worden gebracht.

Israeli Navy Addresses a Ship in the Flotilla and Offers it to Dock in the Ashdod Port

Voor een vreedzame protestactie was de bewapening uitstekend verzorgd:


De vreedzame bedoelingen straalden er dan ook af:De beelden die je niet in de internationale pers ziet: vredesactivisten terroristen vallen de IDF aan:onder het slaken van de aloude islamitische strijdkreet Khaibar Yahoed"'Khaybar, Khaybar, o Joden, het leger van Mohammed zal terugkeren!"

Wat dat betekent?

Leon de Winter in Elsevier:
Mohammed liet alle joden van Khaybar vermoorden, inclusief de vrouwen [en] kinderen, op één beeldschone vrouw na, die hij als seksspeeltje hield nadat hij haar familie had laten doden. Wanneer de opvarenden dus 'Khaybar, Khaybar' zingen, roepen ze op tot massamoord op de joden.
Volgens een "vredesactiviste" aan boord zou de gelukkige afloop bestaan uit Gaza bereiken of als martelaar sterven. Helemaal in lijn met de islamitische strijdkreet "Overwinning of martelaarschap."

En op de een of andere manier is het weer allemaal de schuld van Israël de joden.

"Ze hebben het over zionisten, maar ze bedoelen joden.”
Martin Luther King


Update: Een prima samenvatting van de gebeurtenissen op Contradicere