woensdag 2 juni 2010

De terreurlink van de Gazavloot

Het is belangrijk te begrijpen dat het incident met de Gazavloot een Turkse proefballon was, met als opzet de grenzen op te zoeken van wat Israël zal toelaten met betrekkig tot inbreuken op haar soevereiniteit.

Gedurende ruwweg de laatste zes maanden heeft de Islamitische fundamentalistische AKP partij met de arrestatie van een groot aantal van zijn hogere officieren zich stilletjes ontdaan van het traditionele leiderschap van het Turkse leger, door ze te beschuldigen van het in 2003 voorbereiden van een staatsgreep. Sinds Ataturk de seculiere staat Turkije stichtte, heeft het leger als een stabiliteitsmacht gefungeerd, en ook gefunctioneerd als een rem op gevaarlijk avonturisme door de politieke leiders van het land.

Die [enigszins] matigende invloed is inmiddels geneutraliseerd en islamitische fanatiekelingen hebben vrijwel de volledige cotrole over het Turkse buitenlands beleid. Turkije had ooit een redelijk vriendschappelijke en praktische relatie met Israël — met inbegrip van militaire samenwerking — maar dat is aan het veranderen.

De Gazavloot werd georganiseerd en ondersteund door de Turken — die opereerden onder de handige dekmantel van een particuliere NGO [de IHH], en met de hulp van nuttige idioten van pro-Palestijns links. Het was een Turkse poging om te zien hoe ver men met Israël zou kunnen sollen, en het lijkt dat Turkije een verrassend antwoord heeft ontvangen uit handen van de Israëlische commando’s. […]

International Civil Liberties Alliance

Daniel in de leeuwenkooiLos Angeles. Hysterisch "Allahu Ahkbar"-krijsende supporters van de zogenaamde hulpvloot naar Gaza en daartussen één dappere joodse middelbare scholier die het opneemt voor zijn land. Hoe symbolisch voor de hele situatie: de hele Ummah, de wereldwijde (linkse) pers, islamofiele EU-politici, iedereen valt voor de zoveelste keer over die piepkleine joodse staat heen (opp. ongeveer de helft van Nederland!) omdat die !*&#! joden het weer eens gewaagd hebben zich te verdedigen.

En luister eens naar de vrouw aan het eind van de video, als de verslaggever haar vraagt of ze ermee tevreden zou zijn wanneer er een Palestijnse staat komt naast Israël. Haar antwoord: "O, nee, nee, nee, de joden kunnen samen [met de moslims] leven in een Palestijnse staat. De staat Israël zou niet moeten bestaan." Het zoveelste bewijs dat het de "Palestijnen" te doen is om het ausradieren van de staat Israël. Precies zoals dat in de handvesten van Hamas en Fatah staat...