maandag 2 augustus 2010

Hoe Cohen 'bestuurt'

JOOST NIEMöLLER - 01 AUGUSTUS 2010


Een groot Marokkaans probleemgezin in Amsterdam West was in het nieuws. Burgemeester Cohen deed stoer in de media. Hij ging er iets aan doen. Maar uit een intern verslag blijkt, dat hij zijn eigen gemeenteapparaat niet eens kon aansturen. Kafka in Amsterdam.


In 2007 was er media-aandacht voor een Marokkaans probleemgezin met tien kinderen en één moeder in Amsterdam West.
In een verslag wat verderop in dit stuk behandeld zal worden, worden de problemen van dat gezin beschreven:

“Het gezin woont sinds 1998 in Slotervaart en veroorzaakt veel overlast in de buurt. Er is sprake van intimidatie, inbraak, beroving, brandstichting en het onder water zetten van woningen. Daarnaast heeft het gezin veel financiële problemen, is er veel sprake van criminaliteit en de oudste kinderen maken deel uit van de overlastgevende “Broekmangroep”. De vader van het gezin woont in Marokko.”

O ja, dan was er ook nog huiselijk geweld, en die vader bleek zelf in Marokko de huursubsidie op te strijken. Bovendien was er sprake van poepen en piesen in de portieken. Er kwam zoals gezegd de nodige publiciteit over, en toen spraken burgemeester Cohen en stadsdeelvoorzitter Marcouch stevige taal: Wij gaan dit varkentje wassen.

Lees meer op: http://www.artikel7.nu/?p=25586

En dat had dit uilskuiken op nationaal niveau nog eens dunnetjes over willen doen. Gelukkig ziet het ernaar uit dat dát niet gaat lukken!

Zie ook: Sociale bescherming kost 169 miljard euro

Gezien het bovenstaande zou het misschien interessant zijn om te weten hoeveel van die 169 miljard euro is besteed aan salarissen van allerlei linkse wereldverbeteraars en hoeveel er echt bij de zieken en armlastigen terecht is gekomen!