donderdag 14 januari 2016

Homoseksuele vluchtelingen lastiggevallen in noodopvang

Homoseksuele asielzoekers worden in vluchtelingenkamp Heumensoord stelselmatig bedreigd en gepest. Bedden worden met opzet nat gemaakt en besmeurd met etensresten en uitwerpselen. Ook zijn kleren in brand gestoken of gestolen. Dat bevestigt belangenorganisatie COC aan De Gelderlander.
In vier gevallen zijn de bedreigingen zo ernstig dat de slachtoffers het kamp ontvluchten. In totaal weet het COC van 12 vluchtelingen dat ze homoseksueel zijn, 10 van hen worden lastiggevallen.

De situatie is zo erg dat homoseksuelen niet in de gemeenschappelijke ruimtes van het Nijmeegse vluchtelingenkamp durven te slapen. 1 van hen zou zelfs een week in het bos hebben geslapen, meldt het COC. Om die reden heeft de gemeentelijke Adviescommissie lhbt-beleid (lesbisch, homo, biseksueel en transgenders) geadviseerd om veilige huizen (safehouses) voor de bedreigde en gepeste vluchtelingen op te zetten.

Lees meer>>>

Nederlandse christenen, word eens wakker!


Bekijk HIER de specificaties per land

 ***
Op enkele uitzonderingen na worden christenen over de hele wereld vervolgd door de aanhangers van de "religie van de vrede". Ziedaar de bekende "bloederige grenzen van de islam" in actie.

Vooral doorgaan met de opvang van islamitische "vluchtelingen", dan komt ons land straks vanzelf ook op dit lijstje te staan. In onze azc's is het al zo ver, daar zijn christenen (en homo's) vaak al niet meer veilig...

Trek eens lering uit de 1400-jarige bloederige veroveringsgeschiedenis van de islam, liefst voor de kerken ook in ons land in de fik gaan!