vrijdag 6 november 2015

`Vluchtelingen zijn georganiseerde invasie’

De Tsjechische president Miloš Zeman.
PRAAG – De Tsjechische president Miloš Zeman vindt de vluchtelingenstroom naar Europa “een georganiseerde invasie”. Hij stelde dit vrijdag op internet. “Circa 90% van de migranten op de Balkan-route zijn gezonde jonge mannen en volstrekt geen ellendig uitziende vluchtelingen.”

Het 71-jarige Tsjechische staatshoofd wil dat die migranten aan de grens worden tegengehouden en meteen teruggestuurd. Het zijn overtreders van de wet en schenders van de grens, aldus Zeman.

De Tsjechische president heeft een voornamelijk ceremoniële functie. Hij verwoordt echter de vrees voor migranten die bij veel Tsjechen leeft. In een recente opiniepeiling was 67% van de ondervraagden bang voor de migrantenstroom en 83% was bang voor de komst van islamieten.

Bron:

Geert Wilders: ‘Referenda moeten regel worden’

Net als Zwitsers moeten Nederlanders veel vaker de kans krijgen om in referenda rechtstreeks over hun eigen lot te beslissen.

Klik hier om het opiniestuk te lezen op Volkskrant.nl 

 

Pat Condell - The Rape of Sweden


Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielcentrum – Gangsters paradise

In een asielcentrum in Krokom in Jämtland is verleden week in de ruimte van de warmtecentrale van het gebouw een verborgen wapenvoorraad gevonden. Volgens betrouwbare bronnen van Avpixlat is er contact opgenomen met de politie en Säpo (Säkerhetspolisen) en zijn de vuurwapens in beslag genomen, maar is er niets vermeld aan de bewoners en de media.

De ontdekking werd gedaan door het personeel van het lokale energiebedrijf toen men de meters van de verwarmingsketels in de ruimte wou aflezen. In eerste instantie kon men niet binnenkomen omdat de deur op slot was. Nadat men de hoofdsleutel had geregeld kon het personeel binnenkomen en trof een wapenvoorraad aan, waarschijnlijk van de asielzoekers.

Lees verder>>>