woensdag 31 oktober 2012

Happy Halloween!


Omdat ieder ander recht heeft op waar jij zo hard voor hebt gewerkt...

 
 
Tja, beste VVD-stemmers, jullie moesten toch zo nodig strategisch stemmen om die vreselijke Wilders buiten de macht te houden?
 
Waar had Geert ook alweer voor gewaarschuwd? Iets van: "Een stem op de VVD is een stem op de PvdA", toch?  Kijk eens aan, hij had alwéér gelijk.
 
En, hoe voelen jullie je nu? Beetje belazerd, zeker? Tja, jullie hadden het kunnen weten. Denk aan de vorige verkiezingen, en die malle windmolens die volgens Rutte alleen op subsidie draaiden. Die uitspraak belette hem niet om er vervolgens ondanks de tegenstand onder de bevolking het grootste windmolenpark van Nederland door te drukken. O ja, nog zo'n verkiezingsbelofte van ons lachebekje: geen cént meer naar Griekenland. Nou, we weten allemaal hoeveel miljarden centen er vervolgens op de Griekse bankrekeningen zijn gestort, en bovendien al zijn klaargelegd voor de volgende storting(en). Eens een windvaan, altijd een windvaan.
 
Bezuinigen betekent voor ALLE gevestigde partijen helaas niets anders dan de bevolking verder uitzuigen ten bate van hun eigen politieke hobby's en doelstellingen. In eigen vlees snijden is iets wat ten koste van alles vermeden moet worden. In plaats daarvan mag het Nederlandse volk weer eens de broekriem aanhalen en worden we gedwongen lijdzaam toe te staan dat onze bevolking zienderogen verarmt, terwijl de politieke elite doorgaat ons belastinggeld met emmers tegelijk over de balk te gooien. Naar de Grieken, naar de EUSSR, naar het ESM, naar Kunduz, naar de JSF, naar de "kwetsbare gezinnen" in de Schilderswijk, naar meer immigranten, naar maatregelen tegen een natuurlijk fenomeen als klimaatverandering, naar pensioenen voor terroristen in Gaza en ga zo maar door. En wij maar inleveren.
 
Om hier iets tegen te doen was het noodzakelijk om weer baas in eigen land te worden. Weg met de EU, weg met de euro. Er was maar een partij die dat in haar programma had staan. Maar ja, Wilders, hè, daar stemt een fatsoenlijk mens niet op...
 
Nou, dit is dus het resultaat. Veel plezier met weer een pimpelpaarse regering. We zullen zien wie er beter aan toe is als deze regering het veld ruimt: ons land, onze burgers, of al die personen en instanties die blijkbaar meer recht op ons belastinggeld hebben dan wij zelf.
 
Hieronder een bumpersticker uit de verkiezingen in de VS, waar ze hun eigen nivelleerder ("I think spreading the wealth is good for everybody") uit het Witte Huis proberen te schoppen. 
Zoals het er nu uitziet hebben kiezers in de VS meer kans om met hun stem iets te bereiken dan kiezers in Nederland.
 
Update: 
 
Hypotheekrenteaftrek staat bij ons als een huis

Al delete de VVD de pagina nog zo snel, GeenStijl redt hem wel:

hetinternetvergeetniks.nl