vrijdag 29 mei 2015

Jan Mulder en Frits Barend: twee hypocriete ouwe lullen staren bij Pauw wantrouwend naar Martin Bosma

(Door: Martien Pennings)

“De narcistisch-hedonistische domheid en Gutmenschliche zelfverheffings-neurose wordt op minuut 51 door Jan Mulder treffend in beeld gebracht en verwoord: ‘Ik voel mij toch niet gediscrimineerd doordat er mensen in de Schilderswijk wonen die ander denken dan ik?’ Even tevoren had Bosma indirect nog eens duidelijk gemaakt hoe de islam Nederland al kapot hééft gemaakt: voor de boekpresentatie, waarbij Wilders aanwezig was, was de oude Tweede Kamer-zaal omgebouwd tot een fort en golden extreme veiligheidsmaatregelen.”

Bij Pauw hebben we op 28 mei 2015 vanaf 35:20 Martin Bosma te gast vanwege zijn nieuwe boek over Zuid-Afrika en met name over de linkse collaboratie in Nederland met de fascistisch-corrupt-racistische moordenaars-maffia-gangsters van het ANC, het African National Congress. Lijkt me een goed boek, “Minderheid in eigen land”, met de ondertitel “Hoe progressieve strijd ontaardt in genocide en ANC-apartheid”. Het vorige boek van Bosma, “De schijn-élite van de Valsemunters” was ook al prima en ontlokte mij een vergelijking met het slimheids-intellect waarmee Jacques de Kadt schreef.

Lees verder op: Martien Pennings

Jordanian-Palestinian Politician: There Is No ISIS Ideology – It's Islam


Hersenspoeling moslims lijkt op nazipropaganda

Leon de Winter, 29 mei 2015

Memri, ofwel het Middle East Media Research Institute, houdt bij welke stemmen er in de Arabische en islamitische media klinken. De meeste Arabische mediastemmen halen de westerse kranten niet. Dat komt door een gebrek aan correspondenten die het Arabisch machtig zijn, of door het selectieproces bij de grote persbureaus. Over dat selectieproces kwamen onthutsende berichten naar buiten naar aanleiding van de laatste Gaza-oorlog.

U leest weinig of niets over de repressie van andersdenkenden in Gaza en de gebieden van de Palestijnse Autoriteit. U leest niets over de behandeling van journalisten daar, de censuur, de martelingen in de gevangenissen, de corruptie, de Palestijnse ’president’ die nu al tien jaar unverfroren op een regeringsstoel zit waarvoor hij slechts een mandaat van vijf jaar had (geen zucht van onze commentatoren en politici over deze schaamteloze schending van het democratische proces). U leest pas over de haatimams wanneer ze in Nederland opduiken. Maar Memri bericht al over de haatimams wanneer ze nog in hun eigen omgeving preken.

Lees meer op: DDS