zaterdag 9 januari 2016

Politie stopt met geweld vreedzame Pegida demo in Keulen

Door Joost Niemöller

Het was via diverse livestreams goed te volgen. Pegida organiseerde een grote bijeenkomst bij het hoofdstation van Keulen, waar zovele Duitse meisjes aangerand en verkracht waren door duizend Arabieren op nieuwjaarsnacht. Het was een indrukwekkende, waardige bijeenkomst. Er werden toespraken gehouden waarbij geen onvertogen woord viel. De organisatoren benadrukten dat het een vreedzame bijeenkomst was. Daarna werd, zoals ze het zelf noemden, een ‘wandeling’ gehouden door de demonstranten.

Lees verder>>>

Waar waren de waterkanonnen en traangasbommen toen die "vluchtelingen" zich uitleefden op Duitse vrouwen??? Lafaards, tegen de eigen bevolking durven ze wel! 

SCHOKKEND: ‘Strikte instructies Duitse politietop om misdrijven vluchtelingen niet te melden’

Duitse overheden censureren bewust de waarheid

BILD onthult wat de Duitse autoriteiten onder de pet houden, en waarom de politie lang niet altijd de hele waarheid vertelt.

Een politieagent uit Frankfurt verklaart: “Dossiers van misdrijven die worden gepleegd door daders met een buitenlandse afkomst die terecht komen bij onze balie worden onmiddellijk terzijde geschoven. Er zijn strikte instructies van de politietop om geen melding te maken van misdrijven die worden gepleegd door vluchtelingen. Alleen als het gaat om directe verzoeken van de media kan het worden gemeld.”

De woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken in de deelstaat Hessen geeft toe dat “de leiding van de persafdeling wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met het benoemen van vluchtelingen omdat extreem-rechts het anders kan misbruiken om selectief sentimenten op te stoken tegen hen die bescherming zoeken.”

Lees verder>>>

HAHA. JUNCKER POEPT IN BROEK VOOR GEENPEIL


Goedemorgen. Dat is lekker wakker worden. Jean-Claude Juncker, het dikbetaalde drinkebroertje uit Brussel, is in totaalpaniek inzake het historische GeenPeil Referendum van 6 april aanstaande. In EU-orgaan NRC/Handelsblad [geen link, want dat willen ze niet] mag Reichsführer Juncker ongebreideld leeglopen en zijn angst voor de mondige Nederlandse burger ventileren. Volgens Juncker zou het koren op de molen zijn van populisten die de EU willen opblazen. "Laten we het referendum niet veranderen in een referendum over Europa", aldus Jean-Cleaudt. "Ik hoop van harte dat Nederlanders niet nee zullen zeggen om redenen die niets met het verdrag zelf te maken hebben."

Aldus GeenStijl

De grote verdienste van dit referendum is dat het, voor wie het nog steeds niet dóórheeft, weer eens duidelijk maakt dat de hele EUSSR een ondemocratisch megalomaan machtsproject is, waarin de mening van de burger er totaal niet toe doet. Onze eigen overheid probeert het referendum te ondermijnen door minder geld ter beschikking te stellen dan bij gewone verkiezingen, waardoor gemeentes het aantal stembureaus beperken in de hoop de opkomst te drukken. Dat je in een land als Nederland nota bene gedwongen bent om internationale OHDIR-waarnemers te laten komen om die obstructie tegen te gaan is ronduit beschamend!

Persoonlijk twijfel ik er niet aan dat onze regering ook bij een overtuigend "nee" de uitslag tóch weer naast zich neer zal weten te leggen. Des te meer reden om te gaan stemmen. Trek het masker van de nep-democratie maar van die schijnheilige koppen. We zijn al veel te ver afgegleden naar een nieuw feodaal tijdperk!

En laat Juncker maar eens nadenken over de woorden van John F. Kennedy:

"Wie een vreedzame revolutie onmogelijk maakt, maakt een gewelddadige revolutie onvermijdelijk".

Alles wordt in de doofpot gestopt: Na verkrachtingen nu ook in Oostenrijk seksaanvallen zoals in Keulen!


(Vertaling: E.J. Bron)

“Unzensuriert.at” heeft de afgelopen maanden meerdere gevallen van verkrachting bekendgemaakt, die vermoedelijk door asielzoekers werden gepleegd. Behalve hun afschuwelijkheid hebben de daden één ding gemeen: de politie wil hier niets over zeggen – om redenen van slachtofferbescherming, zoals iedere keer op vragen werd geantwoord. Hier onze berichten over de gevallen, die allemaal niet door de politie werden ontkend.

Lees verder>>>