zaterdag 24 april 2010

De VVD en immigratie, geen daden maar woorden...

JOOST VAN DOORNIK - 24 APRIL 2010

Oorzaken


Decennia lang hebben partijen als de PvdA, het CDA maar ook de VVD niets gedaan aan de problemen omtrent integratie en immigratie. Sterker nog, ze zijn verantwoordelijk voor de huidige situatie.

Het is tijd voor verandering maar de kans dat de genoemde partijen ineens gaan doen wat ze in verkiezingstijd altijd riepen en inmiddels weer roepen is uiteraard niet heel groot. Het was het kabinet van Agt (CDA-VVD) dat de wet op de gezinshereniging er door drukte. De handtekening van de heer Wiegel staat er nota bene onder! Goed voor de economie en goed voor het gezin, was de gedachte. Dat hebben we geweten. De massa-immigratie kost ons thans miljarden per jaar en de terreur van allochtone jongeren groeit ons boven het hoofd.

De VVD in theorie is dan ook wat anders dan de VVD in de praktijk. De VVD zegt vóór hard optreden te staan en tuig te willen aanpakken. In steden waar de VVD het voor het zeggen heeft of had, hebben ze echter niets gedaan. Waar was de VVD immers voor een wijk als Kanaleneiland in Utrecht? Wat heeft de VVD gedaan in het college van Culemborg, in Rotterdam, Zaltbommel of destijds Amsterdam? Helemaal niets. En ook na deze verkiezingen kunnen we er rustig vanuit gaan dat er niets gaat gebeuren. Het zijn loze woorden van een traditionele bestuurderspartij.

Lees meer op:  http://dutch.faithfreedom.org/2010/04/24/de-vvd-en-immigratie/