dinsdag 22 juni 2010

Geen animo voor anti-islamfilm

De anti-islamfilm van pastor Ben Kok uit Amersfoort heeft niet de aandacht getrokken van een omroep. Kok kan geen omroep vinden voor zijn film “Islam en waarheid”.

In de film komen onder meer Hirsi Ali, Arabist Hans Jansen, rechtsgeleerde Afshin Elian en SGP'er Kees van der Staaij aan het woord. In de film wordt de islam neergezet als een gevaarlijk geloof, zo meldt RTV Utrecht.

Aldus De Telegraaf (die voor alle zekerheid de mogelijkheid om commentaar te leveren maar heeft afgesloten. Mensen zouden eens onderstaande link kunnen plaatsen, je weet tog...

Wat voor conclusie kun je trekken uit een dergelijk bericht?

Dat de publieke omroep weer eens niet haar taak uitvoert: na alle islam-propaganda die we dagelijks via drie zenders over ons krijgen uitgestort zou een kritisch geluid meer dan gerechtvaardigd zijn. Opheffen die drie zenders dus!

Goed, na driekwart miljard belastinggeld te hebben opgehoest voor zenders die dus blijkbaar niet geïnteresseerd zijn in waarheid, moet de burger weer eens zelf op zoek naar informatie.

Hier in ieder geval de trailer:Een DVD van de documentaire (duur 60 min.) is verkrijgbaar via de website Tora Yeshua.

Onze islamofiele overheid en haar linkse slippendragers in de media doen er alles aan om de meer dan akelige feiten over de islam te verdoezelen en in de doofpot te stoppen. Alleen dat zou voor ieder weldenkend mens al een reden moeten zijn om zelf op onderzoek uit te gaan...