vrijdag 12 april 2013

Wat als het hier een moskee betrof?

Super is qatkauwers zat

door Mike Muller

AMSTERDAM -
Bezoekers en personeel van de Albert Heijn in de Utrechtse Damstraat zijn qatkauwers spuugzat. De Somalische gebruikers van het inmiddels verboden genotsmiddel zorgen dag in, dag uit voor overlast. De politie kan amper optreden, omdat richtlijnen ontbreken.

Verbazingwekkend. Dealen, overlast veroorzaken en met de gebruikelijke islamitische minachting voor de vrouw een meisje in het gezicht spuwen, en de politie zit te wachten op "richtlijnen"? Waarvoor? Is dealen niet verboden in Utrecht? Mag je daar gewoon overlast veroorzaken? Valt meisjes in het gezicht spuwen in Utrecht niet onder het strafrecht? Zou de politie ook op "richtlijnen" zitten te wachten als het hier een groepje kaaskoppen betrof dat overlast veroorzaakte voor een moskee en er een aanhangster van het ware geloof in het gezicht was gespuwd? Tja, over de antwoorden op die vragen hebben we allemaal wel zo'n donkerbruin vermoeden...

"Velen kauwen op de qat, die honger en vermoeidheid verdrijft." Waar zijn ze zo moe van, het hand ophouden voor een uitkering? En weldoorvoede mannen in leren jasjes (zie foto) hebben echt geen honger hoor.

Tussen begin 2007 en eind 2011 zijn er door Somaliërs in totaal 17.660 asielaanvragen  (CBS) ingediend. Ongetwijfeld zijn de geluksvogels die mochten blijven al druk bezig zich te herenigen met hun gezinnetje(s) uit Somalië. De import en het vertroetelen van (liefst islamitische) buitenlanders-die-onze-cultuur-komen-verrijken mag ten slotte niet lijden onder de crisis, nietwaar? Stel je voor dat we eens op de zieligheidsindustrie zouden gaan bezuinigen...

Reken er maar op dat het allemaal nog veel erger wordt. We zijn allang tweederangs burgers in eigen land, dankzij onze elite.

Update: Somaliërs willen nek Pownews breken