zaterdag 11 oktober 2014

De gematigde islam – de nieuwe religie van het Westen, die niet bestaat


 (Door: Daniel Greenfield – Vertaling: E.J. Bron)

Er gaat geen dag voorbij waarop de mainstream elite zichzelf en ons niet wil wijsmaken dat de islam niets met de islam te maken zou hebben, en al helemaal niet met de “Islamitische Staat”, IS. Deze terroristische, radicaalislamitische, salafistische moordenaarsbende zou niets te maken hebben met de religie van Mohammed, de koran, de Hadith, het kalifaat of de praktiserende aanhangers van deze “religie” in landen zoals Saoedi-Arabië, Pakistan, Irak, Iran of Indonesië. Deze iets uit het spoor geraakte kereltjes zouden geborgenheid en eigenwaarde zoeken, werden buitengesloten, zouden niet genoeg zakgeld krijgen… nou ja, enz. En wij, die hier protest tegen kunnen en willen aantekenen, worden niet alleen terechtgewezen door Barack Hussein Obama: “De toekomst mag niet aan diegenen toebehoren die de profeet van de islam belasteren”, maar moeten in toenemende mate vrezen voor onze vrijheid. We zijn echter minimaal “islamofoben” of “racisten”.

Daniel Greenfield is columnist en blogger. Hij werd geboren in Israël, woont in New York en is sinds 11 september 2001 op zoek naar de gematigde islam:

De gematigde islam is onze nieuwe religie

Ik ben sinds 11 september 2001 op zoek naar de gematigde islam, en net zoals een zoekgeraakte sok in de wasdroger vond ik iets op een plek waar ik dit het minst verwachtte.

Er bestaat geen gematigde islam in de moskeeën of in Mekka. U vindt hem ook niet in de koran of de Hadith. Als u de gematigde islam wilt vinden, zoek dan naar berichten over terroristische aanslagen in kranten of neemt u deel aan een cursus over de islamitische religie, die gegeven wordt door de gebruikelijke socioloog met vervalste autochtonen versiering…