donderdag 17 september 2015

Tweede Kamer vindt opkomen voor eigen volk belachelijk

 "AvondHumeur: Wilders en Kafka"

Het meest bizarre moment tijdens de algemene politieke beschouwingen was toen Geert Wilders zei dat hij in de eerste plaats opkomt voor zijn eigen volk. Gejoel, geroffel en hoongelach waren zijn deel. Laten we eens goed analyseren wat hier is gebeurd.

Kamerleden lachen een volksvertegenwoordiger uit die zegt dat hij opkomt voor zijn eigen volk. Omdat hij doet wat hij staatsrechtelijk geacht wordt te doen, namelijk de mensen te vertegenwoordigen die hem tot kamerlid hebben gekozen.
Kamerleden worden uitsluitend door Nederlanders gekozen. En een kamerlid wordt door zijn collega-kamerleden weggehoond als hij verklaart op te komen voor Nederlanders. Als je de logica van deze redenering doortrekt, wordt het pas echt bizar.

Het nieuwe politiek-correcte credo is blijkbaar dat je als Nederlandse gekozen volksvertegenwoordiger niet mag opkomen voor de belangen van Nederlandse burgers die jou hebben gekozen. Want het gaat het er om dat je opkomt voor niet-Nederlanders.


Zo bizar had zelfs Kafka het niet kunnen verzinnen.

bron: OpinieZ Magazine
Bekijk het schokkende fragment op GeenStijl

Deze Kamerleden lachen niet alleen Wilders uit. Ze lachen onze democratie uit. Ze lachen de Nederlandse kiezer uit. Dit hoongelach is niets meer of minder dan een opgestoken middelvinger naar de Nederlandse burger en een klap in het gezicht van het hele Nederlandse volk.

Smugglers help refugees compare welfare benefits

Human smugglers have a document that helps asylum seekers compare the different levels of welfare benefits they can receive in various European countries, according to a report in Jyllands-Posten on Thursday.
According to the newspaper, Danish Integration Minister Inger Støjberg was informed of the welfare comparison document when she met with officials from the EU border agency Frontex in Warsaw last week. The document compares monthly waiting times for family reunification as well as the monetary amount of monthly benefits that are available to refugees in countries including Denmark, Germanyand Sweden.

Støjberg said that the document justifies the Danish government's decision to cut benefits for refugees in an effort to deter asylum seekers from coming to Denmark.
 

Inbreng Geert Wilders APB (16-09-2015)


Deel 1


Deel 2

Tekenend voor de mentaliteit van onze "volksvertegenwoordigers": als Geert Wilders het heeft over "opkomen voor ons eigen volk", begint de hele Kamer te lachen. Alsof dat een absurd concept is... Het is te hopen dat ze allemaal een azc in de achtertuin krijgen. Wie niet horen wil, moet maar voelen!