zondag 2 november 2008

Eigen volk laatst...

Hé, wat is dit nu? De PVV was toch een one-issue, wij-maken-ons-alleen-druk-om-de-islam-partij? Hm...
...
60.000 gehandicapten, ouderen en chronisch zieken wordt hun begeleiding afgepakt terwijl bij de voorjaarsnota Vogelaar nog 275 miljoen euro extra kreeg voor haar wijken, Koenders 262 miljoen euro extra voor nog meer ontwikkelingshulp en Albayrak 180 miljoen euro extra voor illegalen en asielzoekers. Ook nu zien we al weken hoe minister Bos miljarden uit de hoge hoed tovert voor banken die de afgelopen jaren miljardenwinsten in hun zak staken. Gisteren nog besprak de kamer het nieuwe migratiebeleid dat ertoe leidt dat Turken en Marokkanen nu ook straks massaal hun ouders over kunnen halen naar Nederland en welke natuurlijk dan ook voor gemiddeld 70.000 euro per jaar onze dure verzorging- en verpleeghuizen mogen bevolken zonder ooit een cent meebetaald te hebben aan de AWBZ. Of herinnert u zich staatssecretaris Albayrak nog die vorige week haar highdesign bezoekersruimtes toonde voor gevangenissen? O ja, en laten we de 2,1 miljard euro voor de schuldsanering van de Antillen niet vergeten. Dat geld moet niet naar dat grotendeels corrupte boevennest maar naar de zorg!

Lees de rest van het artikel hier: Stop bezuinigingsdrift Bussemaker

Wie met pek omgaat wordt ermee besmeurd

Misschien wel de meest verontrustende van de talrijke foute, terroristische en/of Marxistische vrienden en collega's van Obama is William Ayers, die samen met zijn vrouw Bernadine Dohrn en de Weathermen betrokken was bij terroristische aanslagen op doelen in de VS.

Hier het verhaal van enkele FBI-agenten die destijds betrokken waren bij de strijd tegen de terroristische groep The Weathermen: Ex-FBI Agents Outraged at Obama-Ayers Ties

en

een interview van april 2002 met William Ayers, in dezelfde week dat hij samenwerkte met Obama: Extremist Ayers and Obama views matched almost word for word !

en

William Ayers schreef samen met zijn vrouw Bernadine Dohrn een manifesto: "PRAIRIE FIRE, the politics of revolutionary anti-imperialism. Political Statement of the Weather Underground. Het kleine, (natuurlijk) rode boekje werd door Ayers in 2006 zelfs opnieuw uitgegeven.

Charles Johnson heeft de volledige tekst in PDF-formaat op zijn website: LGF Exclusive: Bill Ayers' 'Prairie Fire' in PDF Form

Onbegrijpelijk dat deze man ook maar een kans maakt President van de Verenigde Staten te worden...