zaterdag 24 mei 2014

Saoedi-Arabië, de pianospelende baviaan Mark Rutte, de antisemiet Frans Timmermans en de gedegeneerde Jood Lodewijk Asscher

Mark Rutte: gewoon een prettig mens die er geen moeite mee heeft als hij dagelijks zes-honderd-drie-en-tachtig keer met een hoofddoek geconfronteerd wordt. Want Mark vindt dat er niks mis is met de islam. Vooral het Wahabisme vindt hij een variant vol redelijkheid.
Onder de titel “Timmermans wil Israël boycotten en excuses aanbieden aan Saoedie-Arabië” heb ik afgelopen dinsdag 24 mei een tekst gepubliceerd die ik in de uren en dagen daarna een paar keer upgedeet heb. Vanwege de ernst van de zaak, namelijk de bevordering van het antisemitisme onder het mom van “israël-kritiek” en het gelijktijdige eufemiseren ván en collaboreren mét de Jodenhaters bij uitstek door bijna alle westerse quasi-elites, publiceer ik mijn stuk opnieuw onder een pakkende titel. Want je wilt gelezen worden, nietwaar? En aangeklaagd als het kan. Is er nou nergens een ambtenaar des justietsies die mij dat genoegen wil doen? Want dan zou er wellicht aandacht komen voor het feit dat de totale pervertering van alles wat waar en goed is door ook onze minister president met een stalen gezicht op de staatsomroep wordt opgelepeld. En die kritische intelligenterik van een meester-interviewer Pieter-Jan Hagens zit erbij, kijkt ernaar, hoort het en doet ook of we bezig zijn met de orde van de dag.

Daar gaan we dan! Reprise!

Lees verder op: Martien Pennings