woensdag 25 april 2012

Gerd Leers laat PVV-eisen voor gezinsmigratie rusten

Demissionair minister Gerd Leers (Immigratie) gaat zich binnen de Europese Unie (EU) niet meer hard maken voor de strengere regels voor gezinsmigratie uit het gedoogakkoord. Hij zal wel blijven hameren op minder misbruik en betere kansen voor immigranten.

Dat heeft Leers woensdag gezegd in de Tweede Kamer. De plannen voor een strenger beleid wat betreft gezinsmigratie waren een belangrijke eis van toenmalig gedoogpartner PVV.


Schandpaalovervallers
Minister Leers van het CDA vindt achteraf blijkbaar toch dat er nog wel een paar gelukszoekers bij kunnen en dat ze alleen maar "betere kansen" nodig hebben om niet te eindigen als bovenstaand "Fatima's Tiental". Bovendien gaat eigenbelang boven volksbelang: je moet voor de volgende verkiezingen immers wel kunnen zeggen dat de PVV "niets heeft bereikt"...

De massa-immigratie heeft ons de afgelopen decennia zo ongeveer even veel gekost als onze hele gasbel heeft opgebracht. Voor het CDA (EN DE REST VAN DE OUDE POLITIEK) uiteraard niet belangrijk. Nauwelijks is de PVV "weg uit de macht" of de zweep gaat alweer over de stokpaardjes, betaalbaar gemaakt door geleend geld en lastenverzwaring voor de burger.

Stem PVV en steek er een stokje voor.