vrijdag 18 juni 2010

The Three TerrorsBy LatmaTV

Praten met PVV was show voor de bühne

Ronald Buijt

Om het in hun ogen populistische stemvee te temmen werd net gedaan of men serieus met de PVV om de tafel ging zitten. Omdat bijna alle partijen de PVV op voorhand al hadden uitgesloten was er maar 1 coalitie mogelijk met de PVV in het kabinet : VVD-CDA-PVV . Nu het CDA weigert om zelfs maar te onderzoeken of deze coalitie mogelijk is zal er dus geen centrum rechts kabinet komen. Maar troost u : Al was het CDA wel komen praten, dat kabinet was er nooit gekomen

De gevestigde partijen van Nederland verdelen al decennialang onderling de macht en de vele daaraan gelieerde (goed betaalde) baantjes. PvdA , CDA en VVD hebben na de oorlog alledrie minstens 40 jaar geregeerd, steeds in verschillende samenstellingen. Soms mag D66 aanschuiven. Tot de jaren 90 scoorden PvdA en CDA altijd tussen de 45 en de 60 zetels en de VVD meestal tussen de 30 en de 40 zetels.

PvdA , CDA en VVD domineren dit land tot in de haarvaten. Zoals gezegd vormen altijd 2 van deze 3 partijen de regering. Ze zorgen dat hun partijgenoten Commissaris van de Koningin worden. ruim 90% van de burgemeesters van Nederland zijn lid van deze partijen. In alle instituten die er toe doen zitten mensen die (in) direct binding hebben met deze drie partijen. Vakbonden , werkgeversorganisaties , Raad van State , top van de ministeries , de schoolbesturen ,de Waterschappen , de Nederlandse Bank. Maar ook in het maatschappelijke middenveld is een link aan met name de PvdA eerder regel dan uitzondering. De gedeputeerden (ministers van de provincie) zijn bijna altijd van deze partijen en ook in de steden en dorpen is het overgrote deel van de wethouders lid van CDA , VVD of PvdA.

Lees de rest op: Leefbaar Rotterdam

Ronald Buijt slaat vooral de spijker op zijn kop met wat hij denkt dat de grote drie gaan doen, of beter gezegd: wat ze niet zullen gaan doen:

  • Ze zullen niets gaan doen aan de mensonterende toestand van veel mensen in de verzorgingshuizen, om het populistisch te zeggen; de mensen die Nederland na de oorlog hebben opgebouwd en ons de huidige welvaart hebben gebracht.
  • Ze gaan ook niets doen aan de almaar aanwakkerende homohaat.
  • Ze gaan zeker niets doen aan het feit dat joden na 70 jaar weer niet veilig zijn in Amsterdam.
  • Ze gaan niets doen aan de al jaren massaal aanhoudende emigratie van hoog opgeleide autochtonen.(vaak verkapte stem op Wilders!)
  • Ze gaan zeker niets doen aan de even aanhoudende intocht van kansarme allochtonen.
  • Er worden geen minimumstraffen ingevoerd.
  • Ze gaan onder druk van alle fatsoenrakkers niets doen aan de miljarden verslindende ontwikkelingssamenwerking.
  • In plaats van de onveiligheid in de steden en het straattuig aan te pakken gaat men gewoon door met miljardenverslindende projecten zoals de Vogelaarwijken en wordt er bezuinigd op de politie.
  • Uiteraard laten ze ook hun slippendragers bij de publieke omroep ongemoeid.


Kortom ; ze gaan gewoon net zo lang door tot dat de PVV en de SP samen 76 zetels hebben. Eerder zal er niets fundamenteels veranderen in Nederland


Sneu voor al die mensen die het beste met Nederland voorhebben, maar die uit fatsoen niet op een "foute" partij als de PVV wilden stemmen. Een tip voor de volgende verkiezingen: luister eens niet naar wat de concurrentie en de slippendragende pers over Wilders blaten, maar ga eens op www.pvv.nl naar zijn programma kijken. Je vraagt toch ook niet aan de Volkswagendealer wat hij van de nieuwste Toyota vindt? Nou dan...