dinsdag 13 oktober 2009

Mo's veroveringideologie in actie

De christelijke minderheid op Sumatra lijdt dagelijks onder de sharia, aldus Erik Merx van de christelijke organisatie ORA: "kerkleiders worden regelmatig lastiggevallen met valse beschuldigingen, jarenlange rechtszaken en gevangenisstraffen".

Na de tsunami in 2004 werd christenen in Atjeh hulp geweigerd, tenzij zij zich direct bekeerden tot de islam.

In Padang wordt de sharia geleidelijk ingevoerd:

Alle schoolmeisjes, ook de christelijke, moeten een hoofddoek dragen.

Vanaf 2003 moeten kinderen op de basisscholen de koran lezen, anders mogen ze niet naar de middelbare school.

Ook vrouwelijke ambtenaren moeten de hoofddoek dragen.

Vanaf 2006 wordt bij ambtenaren in Padang de islamitische aalmoes, de zakat, automatisch van het maandsalaris afgetrokken.

Vanaf 2008 moeten alle leerlingen een schriftelijke en mondelinge test afleggen over de koran. Hetzelfde geldt voor stellen die willen trouwen.
Nieuw Religieus Peil:

In 2006 zei premier Balkenende tijdens een toespraak aan de Islamitische Staatsuniversiteit in de Indonesische hoofdstad Jakarta: "De islam is geen gevaar. De mensen die de godsdienst misbruiken om terreur te verspreiden, zijn het gevaar. Het doet me pijn om te zien dat mensen de islam zien als een gevaar."

Had en heeft onze o, zo christelijke premier een drieduims eikenhouten plank voor zijn hoofd? Je zou het bijna gaan denken! Niet alleen liet hij met deze opmerking zijn geloofsgenoten in Padang en andere delen van Indonesië en de rest van de wereld in de kou staan, de vier kabinetten Balkenende hebben allemaal in meer of minder sterke mate meegewerkt om de voortdurende instroom van islamieten in ons land overeind te houden.

Welke generatie Nederlandse christenen mag dankzij politici als Balkenende straks hetzelfde lot ondergaan als uiteindelijk ELKE RELIGIEUZE MINDERHEID IN EEN DOOR ISLAMIETEN GEDOMINEERD LAND? Die van onze kinderen? Van onze kleinkinderen? Van onze achterkleinkinderen? Want de vraag is niet óf dat zal gebeuren, maar wanneer. Tenzij het tij wordt gekeerd en er aan de islamitische tsunami een halt wordt toegeroepen!