donderdag 17 september 2009

De Amerikaanse media staan in hun hemd!

Op de website Big Government duikt de ene na de andere video op waarin James O’Keefe en Hannah Giles, een undercover team van jonge journalisten, laten zien hoe medewerkers van ACORN zonder ook maar met hun ogen te knipperen advies geven over het oprichten van een bordeel met minderjarige meisjes uit El Salvador.

Is dit schandaal groot nieuws in de VS? Ja en nee. Ja in Fox News en in de nieuwe media op het internet, en Welnee, ben je betoeterd in de oude media. Glenn Beck laat even fijntjes zien hoe de oude media de affaire proberen dood te zwijgen met een lijstje van het aantal keren dat ACORN bij deze media in het nieuws is geweest.Heel terecht vraagt Jon Stewart in onderstaande clip The Audacity of Ho's dan ook aan de "journalisten" van de oude media: "Waar waren jullie, verdorie?"

The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
The Audacity of Hos
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political HumorHealthcare Protests


Linkse media die zwijgen over een linkse organisatie met connecties naar een linkse president. Met als gevolg dat Amerikaans belastinggeld ongestoord kan worden gebruikt om corrupte en illegale praktijken te bevorderen.

En hoe zit dat in Nederland?

Update: Meer details over de connectie Obama - ACORN:

Busted... Obama Lied About His ACORN Training Sessions

Obama Ran ACORN’s Training Classes

Troonrede: Bloeden voor de multikul

ERDEBE - 16 SEPTEMBER 2009

Het was eergisteren al uitgelekt, gisteren in de Troonrede bevestigd en vandaag onderwerp van de Algemene Beschouwingen. Kort samengevat: het gaat slecht met Nederland, dus iedereen moet inleveren. Behalve de koningin en de door haar zo voorgestane multiculturele samenleving.

Fighting The Smears

Vastgelopen in het zand...

Inbreng Geert Wilders bij de APB 2009:

Het is over. Dit kabinet is vastgelopen, als een oude auto die vastzit in het mulle zand. Het piept nog een beetje, het kraakt. Iedereen kan zien dat het beestje nooit meer een meter zal rijden. De accu is leeg. Het is voorbij. Voorzitter, het zou om te lachen zijn als het niet ging om de toekomst van Nederland. Dan kon je pret hebben om dat clubje hulpelozen dat angstig door de beslagen ruit naar buiten kijkt, hopend dat iemand ze kan vertellen welke kant ze opmoeten. Ze weten zelf, als je goed kijkt, dat er geen redden meer aan is. Dat ze alle verkeerde beslissingen hebben genomen en dat ze geen acht hebben geslagen op het bordje 'moeras linksaf'. Maar ze gingen toch linksaf. Omdat hun ideologische TomTommetje al sinds de sixties staat afgesteld op 'linksaf'. Ze kunnen niet anders. Wouter achter het stuur, André in het babyzitje en Jan Peter die alles best vindt zolang zijn partij maar voorin mag zitten.

Ze hebben nog geprobeerd wat ballast overboord te zetten. Mevrouw Vogelaar werd aan een boom gebonden, Aboutaleb stapte met al zijn paspoorten al uit in Rotterdam, Van Geel had het liefst de afslag Brabant gepakt om Commissaris van de Koningin te worden, Jan Peter roept steeds: “Ik wil naar Brussel” en Al Gore-papegaai mevrouw Cramer tettert vanaf de achterbank: “Niet zo hard rijden, dat is slecht voor de ijsberen!” De enige route die de PvdA voorstelt is om een paar extra rondjes te rijden op de grachtengordel.

Partij voor de Vrijheid