zondag 4 oktober 2015

Duitse dominee luidt noodklok: ‘In veel Duitse azc’s geldt inmiddels de sharia’

'Christenen voelen zich alsof ze naar het land zijn teruggestuurd waar ze onderdrukt werden'

De Duitse predikant Gottfried Martens, die in zijn kerk veel tot het christendom bekeerde moslims heeft, luidt de noodklok over de onderdrukking van christenen en bekeerde moslims in asielzoekerscentra. In een interview met het Reformatorisch Dagblad vertelt de predikant inmiddels ‘radeloos’ te zijn. “In veel Duitse opvangcentra geldt inmiddels de sharia”.

Het verhaal van de predikant is niet nieuw. Eerder al waarschuwden zowel christelijke als niet christelijke organisaties voor toenemende problemtiek met de islam in asielzoekerscentra. Steeds vaker ook klinkt de roep om naar religie gescheiden opvang

De predikant worstelt met deze problematiek: hij wil, als goed christen, inderdaad alle vluchtelingen welkom heten maar hoort vrijwel dagelijks met welke problemen christelijke asielzoekers te maken hebben.

Lees verder>>>

France: ‘British anarchists and left-wingers organize Muslim mass invasion onto Eurotunnel’ – officials

Mass invasion’ of 100 migrants onto Eurotunnel’s Calais tracks was organised by ‘British anarchists and left-wingers’ say French officials

  • Tunnel closed after raid in the early hours of Saturday morning
  • Police are staff were pelted with stones as some 200 migrants charged
  • All were captured but services have were shut down for 8 hours
  • Passengers left facing confusion and delays of more than three hours

Eurotunnel services were suspended after a ‘massive invasion’ of more than 100 migrants, allegedly organised by British far-left anarchists.
A ‘large and co-ordinated’ group stormed the tracks at Calais at around 12.30am local time, Eurotunnel said, causing the service to be put on hold for almost eight hours.

WILDERS: "NEDERLAND IS EEN GROOT AZC GEWORDEN!"

Het aantal gemeenten in Nederland dat asielzoekers opvangt, óf opvang van asielzoekers aan het voorbereiden is, óf met het COA in gesprek is over de opvang óf zelfstandig aan het inventariseren is waar in hun gemeente de opvang gerealiseerd kan gaan worden, stijgt schrikbarend.

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen op 16 september jl. presenteerde Geert Wilders een lijst met 181 gemeenten.

Amper 2 weken later is er een explosieve stijging met 112 gemeenten erbij. Het totaal aantal gemeenten komt nu uit op 293 van de 393 gemeenten die Nederland kent.

Geert Wilders: “Doordat de grenzen wagenwijd openstaan, komen er wekelijks duizenden asielzoekers bij. Bijna driekwart van de gemeenten in Nederland hebben opvang, of zijn ermee bezig. Nederland wordt op deze manier totaal kapot gemaakt! De veiligheid, vrijheid en toekomst van ons land staat op het spel. Nederland kan dit niet aan! De grenzen moeten dicht!”

Klik hier om de lijst met gemeenten te bekijken

PVV wint opnieuw zetels in peilingDEN HAAG - De partij van Geert Wilders blijft aan populariteit winnen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PVV 33 zetels behalen, drie meer dan vorige week. Dat blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

De vluchtelingenkwestie stuwt de PVV naar de op een na hoogste "score" ooit behaald die Maurice de Hond heeft gemeten. Alleen in oktober 2013 stond de fractie van Wilders nog hoger, namelijk op 34 zetels. In vergelijking met vorige maand heeft de partij van Wilders er negen zetels bij gekregen.

Lees verder>>>