woensdag 3 juli 2013

More pics from Egypt

 
 

One dictator to another...

You may rest assured that on this pad of enshrining demcracy the EU will stand by your side as a friend,a neighbour & a partner

15 Photos From the Tahrir Square Protests You'll Never See In Legacy Media. #Egypt #Morsi #Obama

 
Curiously, a massive wave of anti-Obama sentiment in Egypt has been utterly ignored by vintage media, even though the protests may be the largest in all of human history.
 
 
 
 
See more pictures at:   Doug Ross @ Journal
 
Update: Look at those crowds!  
 
 
 
RAW: Egypt Military releases New Protest Video

De Westerse steun voor terroristen

Geplaatst door Victor van der Sterren op 2 juli, 2013 - 18:59

In Egypte weet men het: Obama steunt terrorisme. In het Westen sluit men er de ogen voor, maar het is een keiharde waarheid.

En het is niet alleen Obama die zich aan zoiets bezondigt: naast de VS staat ook de EU klaar om het ene terreurbewind na het andere van steun te voorzien. Wie er kritiek op heeft wordt steevast weggezet als een “islamofoob”. Want hoe erg is het nu, om die oh-zo-democratische regeringen te steunen, die zijn ontsproten als gevolg van de Arabische lente? We moeten juist blij zijn dat al die nare dictaturen omver zijn geworpen! Nietwaar?

Nee. Niets van aan. Politiek correcte commentatoren in een veilig land als het onze hebben makkelijk praten; vrouwen die worden verkracht door knokploegen van islamistische regeringen weten wel beter. Christenen die de lichamen van hun vermoorde kinderen—onthoofd en verbrand—moeten begraven kennen de vreselijke waarheid: de daders zijn akelig vaak ingehuurd met Westers krediet. Hun wapens zijn steevast geleverd met de hartelijke groeten van Barack Obama.

Lees verder op: Dagelijkse standaard