zondag 10 januari 2016

Sharia Compliant Swedish Media COVERED-UP Muslim Migrant Sex Attacks for Months

The cover-up of the Muslim hordes raping and robbing non-Muslim women on New Year’s Eve goes far beyond the Merkel-media. This is a pattern that has been going on for months.

Take, for example, Dagens Nyheter, a daily newspaper in Sweden that “aspires to full national and international coverage.” One of their editorial writers, Hanne Kjøller (above), describes herself as a liberal feminist. And yet she was given a story about a Cologne-like mass sex attack, but when she heard the perpetrators were Muslim migrants, she refused to cover the story. Think of the victims who suffered and were silenced by this feminazi. Leftist female journalists provide cover for this misogynist savagery, thereby giving the unauthorized sanction of the victim.

Read more>>>

It giet oan!


(Door: H. Numan)

Ik ga het even voor u uitspellen, want het kwartje schijnt niet te willen vallen. Een beschaving die haar vrouwen weigert te beschermen gaat het niet lang maken. Heel simpel. Over welke beschaving zou ik het hier nou hebben? Een westerse meid wordt op haar boerka voorbereid. De Keulse pot boerkameester Henriette Reker zei het letterlijk. Je moet ze op armlengte afstand houden en discrete kleding dragen. Ik neem u niet in de maling. Ze heeft dat absurde advies inmiddels ingetrokken, zij het zeer tegen haar zin en onder grote publieke druk. Merk op: niet onder grote politieke druk. Integendeel. Haar positie als burgemeester staat helaas (nog) niet ter discussie.

De Duitse, Nederlandse en Europese overheden doen er alles aan om de openlijke mohammedaanse oorlogsverklaring af te doen als een ietwat vervelend maar verder futiel probleempje. Je kunt nu eenmaal niet verwachten dat asieligzoekers zich binnen een dag of wat aanpassen, nietwaar?

Inderdaad, niet waar. Want mohammedanen passen zich nooit aan. Voorbeelden te over. Kijk eens naar onze gewaardeerde GAST arbeiders. Die hebben nooit begrepen dat het begrip ‘gast’ inhoud dat ze ooit weer moeten vertrekken. Normaliter integreert een migrant naadloos in drie generaties:

Lees verder>>>

Shock Video Shows Migrants in Berlin Shooting Guns, Throwing Fireworks

(Posted by Paul Joseph Watson)

Shocking video taken in Berlin on New Years Eve shows migrants shooting guns and hurling fireworks in scenes that resemble something out of a war zone.

The clip shows terrified women with children and prams running from the scene as fireworks explode in every direction.
Infowars confirmed with a source who was in the area that the incident happened on the same night that around a thousand migrants molested German women in Cologne.

Source: Infowars

Wat in Keulen gebeurde kan straks ook in Nederland gebeuren

Rutte en Merkel zijn verantwoordelijk voor deze testosteronbommen

Op de laatste dag van 2015 werd Duitsland geconfronteerd met de gevolgen van de onverantwoorde politiek waarbij het land de afgelopen jaren duizenden migranten binnen liet met een islamitische cultuur. In Keulen en andere steden zoals Hamburg en Stuttgart werden op oudejaarsavond tientallen vrouwen aangerand, beroofd en verkracht door groepen mannen met Arabisch en Noord-Afrikaans uiterlijk. Volgens de politie kenden de mannen elkaar en handelden ze in groepsverband. Politiecommissaris Wolfgang Albers uit Keulen spreekt van ‘een volledig nieuwe dimensie van geweld’.

De getuigenissen van de slachtoffers zijn verschrikkelijk. Vrouwen en meisjes werden belaagd, bestolen en onderworpen aan walgelijk en uiterst traumatiserend gedrag. Zo getuigde een slachtoffer: “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen.”

Lees verder>>>

Aanslagpleger Parijs was asielzoeker

RECKLINGHAUSEN - De man die donderdag een politiebureau in Parijs wilde bestormen en door de politie werd doodgeschoten, blijkt in een asielzoekerscentrum in het Duitse Recklinghausen te hebben gewoond. De Duitse justitie heeft zaterdag zijn verblijf op het azc-terrein doorzocht. Daarbij zijn geen aanwijzingen gevonden voor andere aanslagen.

Lees verder>>>

Wilders winnaar na Keulen

DEN HAAG - De massale aanrandingen tijdens oudejaarsnacht in Keulen lijken de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders geen windeieren te hebben gelegd. De partij zou, als er nu verkiezingen zouden zijn, kunnen rekenen op twee extra zetels. De PVV komt daarmee uit op 41 zetels: een 'all time high'. Dat blijkt uit onderzoek van opiniepeiler Maurice de Hond.

De PVV is de vierde partij ooit die boven de 40 zetels is gekomen. Tijdens de verkiezingen in 2012 kwam de VVD op 41 zetels uit. De 41 zetels voor de PVV zijn er momenteel slechts vijf minder dan de 46 zetels van de VVD, het CDA en de PvdA samen.

De vluchtelingencrisis domineert sinds augustus de electorale ontwikkelingen in ons land. Bijna de helft van de kiezers denkt dat de vluchtelingencrisis een doorslaggevende rol zal spelen bij hun partijkeuze tijdens de volgende Tweede Kamerverkiezingen.

Bron: De Telegraaf