zaterdag 6 maart 2010

De meest recente verrijking van onze cultuur: verkiezingsfraude


Een triest relaas over de stand van de Nederlandse democratie anno 2010. Een Afrikaanse bananenrepubliek is er niets bij.

Ronald Buijt van Leefbaar Rotterdam meldt de volgende misstanden:

- Medewerkers van stemburo's vulden eigenhandig gegevens op machtigingen in.
- Medewerkers van stemburo's leverden hulp bij het stemmen.
- Er werd met meerdere mensen in een hokje gestemd.
- Er werd zelfs voor een ander gestemd.
- Er vond een bedreiging plaats, waarvan aangifte is gedaan.
- Veelvuldig werd in een vreemde taal in woord en gebaar duidelijk gemaakt op wie er van de PvdA gestemd moet worden.
- Voorzitters van buro's weigerden Leefbaar Rotterdam proces verbaal te laten opmaken.

Bij één buro werd door de kiescommissie besloten de gehele bezetting van het stemburo te vervangen, bij een ander alleen de voorzitter die bleef weigeren in te grijpen bij onregelmatigheden. Stadswachten werden ingezet om toezicht te houden. Volgens NRC is het voor het eerst sinds 1848, sinds ons huidige staatsbestel werd ingericht, dat leden van een stemburo vervangen zijn.

Volgens NRC Handelsblad 5 maart 2010 :
"Aboutaleb erkende vanmorgen dat zich onregelmatigheden hebben voorgedaan in Rotterdam. Maar de omvang van de onregelmatigheden is beperkt gebleven en heeft geen invloed gehad op de uiteindelijke zetelverdeling"

Volgens De Telegraaf 16 februari 2010:
'Aboutaleb weg bij winst Leefbaar Rotterdam' ROTTERDAM -
Als Leefbaar Rotterdam de meerderheid krijgt in de gemeenteraad van de stad, dan zal de partij burgemeester Aboutaleb ontslaan. Dat heeft Leefbaar-lijsttrekker Marco Pastors laten weten.

Tijd om deze verkiezingen ongeldig te verklaren en ze over te laten doen. Misschien kan President Carter internationale waarnemers sturen om erop toe te zien dat het er eerlijk aan toe gaat. Blijkbaar zijn we daar in ons "cultureel verrijkte" landje niet meer zelf toe in staat...

Onregelmatigheden in Rotterdam. Een reconstructie

Update: Zie ook: Bericht uit Harare aan de Maas alias Miami aan de Rotte

Eerherstel voor Hitler


ENCINA NAVAN - 06 MAART 2010

De toekomst oordeelt vaak milder over grote leiders dan tijdgenoten. Zelfislamisering kost tijd, maar dan heb je ook wat.

Op een dag lezen we in de krant dat het kabinet Aboutaleb is geïnstalleerd in Den Haag en dat de post van Onderwijs naar Marcouch is gegaan.

Journalist: Minister Marcouch, kunt u ons vertellen welke vernieuwingen Onderwijs gaat aanbrengen in het leerplan van de middelbare scholen?

In het verleden is er te weinig aandacht geschonken aan de Holocaust omdat moslims bezwaar maakten tegen de eenzijdige weergave ervan. Wij willen de Holocaust niet ontkennen, maar juist begrijpelijk maken binnen het plan dat allah heeft met de mensheid.

Journalist: Wat betekenen deze vernieuwingen specifiek voor de Nederlandse geschiedenis?

Er zal meer aandacht komen voor de actieve bijdrage die de Duitsers hebben verricht in het terugdringen van het internationaal georganiseerde jodendom. Deze rol is tot op heden onderbelicht geweest en vaak vertekend voorgesteld. De Nederlandse autoriteiten hebben destijds de verhoudingen goed aangevoeld, want ze slaagden erin om bijna alle joden af te voeren naar Duitsland. Het was puur opportunisme toen ze na 1945 meewerkten met de Amerikaanse bezetter.

Zie Archief Het Vrije Volk