dinsdag 8 februari 2011

Voor meer islam in Nederland: stem CDA

Ook het CDA heeft onlangs in de Tweede Kamer vóór een motie gestemd die uitspreekt dat de regering zich niet bezig zal houden met het bestrijden van islamisering (enige tegenstemmers: PVV en SGP). Het hoeft dus ook niemand te verbazen dat de CDA-ministers Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) en zijn collega Marja van Bijsterveldt (Onderwijs) hun geloofsgenoten en seculiere landgenoten in de kou laten staan wanneer de Nederlandse burger weer eens wordt gedwongen zich aan de regels van de sharia te onderwerpen.

Volgens De Telegraaf:

Hoofddoek mag ook op bijzondere school
Een bijzondere school mag het dragen van een hoofddoek niet verbieden als zij dat in strijd acht met haar grondslag. Dat schrijft het kabinet in antwoord op vragen van de PVV.


„De vrijheid van onderwijs betreft primair het geven van onderwijs. Bijzondere scholen kunnen wel eisen stellen ten aanzien van de deelname aan het onderwijs mits deze nodig zijn voor de verwezenlijking van hun grondslag”, aldus minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) en zijn collega Marja van Bijsterveldt (Onderwijs).
...

Intussen heeft de rector van het Don Bosco College in Volendam besloten dat Imane Mahssan (14) haar hoofddoekje wel mag opdoen in de aula en op de schoolgang. De rector heeft een gesprek gehad met Imanes vader.
en

Donner: Halallunch mag best
De politie Gelderland mag van het kabinet enkel ’halallunchpakketjes’ blijven verstrekken. Minister Donner (Binnenlandse Zaken) heeft geen moeite met de ’organisatorische maatregel’ waardoor dienders geen varkensvlees meer op hun brood krijgen.

Gedoogpartner PVV vond het onacceptabel. PVV-leider Wilders en PVV-Kamerlid Brinkman spraken van ’onacceptabele islamisering’. De CDA-bewindsman wuift hun kritiek weg.

Volgens Donner gaat het om een organisatorische maatregel, naar aanleiding van het aantal mensen dat ’om wat voor reden dan ook geen varkensvlees eet’. „Vermoedelijk zou hetzelfde gebeuren indien het aantal vegetariërs enorm toeneemt”, aldus de CDA-bewindsman. „Ook dan is dit geen bewijs van vegetarisering van de Nederlandse samenleving.”
Er is geen enkele reden waarom de overweldigend niet-islamitische meerderheid in Nederland zich zou moeten aanpassen aan de eisen van de islamitische minderheid. Toch laten deze CDA-politici zich gebruiken om stukje bij beetje de regels van de sharia in Nederland in te voeren. Wie zijn nageslacht ook een leven als dhimmi in een door de islam overheerst Nederland toewenst moet dus op 2 maart a.s. vooral op het CDA stemmen!

NB: Ook op Europees niveau spant het CDA zich in om de islam te laten wortelen: Voor meer islam in Europa: stem CDA...


Update:

Het Don Bosco-college in Volendam vindt dat hoofddoekjes niet passen bij haar katholieke identiteit, en trekt zich niets aan van de mening van het kabinet. Goed zo, die laten zich niet dhimmificeren door ruggengraatloze CDA-politici. Don Bosco blijft bij hoofddoekverbod

Nu de politie nog. Kom op, bromsnorren, de barricades op voor jullie haram lunchpakket! Waarom zou een Nederlandse diender zijn broodje ham moeten missen vanwege de spijswetten van de sharia? We leven toch niet in Islamia?

Completely Stuck


William Warren