zaterdag 25 juli 2015

'Komst asielzoekers zorgt voor banen'

DEN HAAG - 
De toestroom van asielzoekers is goed voor de werkgelegenheid. Sinds het voorjaar van 2014 is het aantal banen bij de opvang en afhandeling van asielprocedures met 60 procent toegenomen. Er kwamen duizend fulltime arbeidsplaatsen bij. Dat blijkt uit cijfers die de Volkskrant heeft opgevraagd bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Aldus jubelt De Telegraaf vandaag. Alsof dat iets geweldigs is. Helaas produceert deze zieligheidsindustrie, natuurlijk volledig betaald door de Nederlandse belastingbetaler, weinig meer dan opvreters die voor het grootste deel van hun leven afhankelijk zullen blijven van diezelfde Nederlandse belastingbetaler.  Nog afgezien van het feit dat het grootste deel van die import aanhanger is van een "geloof" dat een gloeiende hekel heeft aan onze normen en waarden en open en bloot de vernietiging propageert van alles wat en iedereen die de totale overheersing door hun "geloof" in de weg staat.

Hoera, duizend banen in een industrietak die ons tot in der eeuwigheid alleen maar kosten en ellende gaat opleveren. Duizend werknemers die zich met hart en ziel inzetten voor een (groeiende) verliespost op onze huidige en alle toekomstige begrotingen. Gewéldig, hoor, maar niet heus!