maandag 1 november 2010

We zullen jullie ter verantwoording roepen!


1 november 2010 door E.J. Bron

Hieronder de (fantastische!!) toespraak van de Britse schrijver en de voormalige parlementskandidaat voor de UKIP Paul Weston tijdens de demonstratie op 30 oktober in Amsterdam in de Generatorstraat.


Hallo. Mijn naam is Paul Weston en ik vertegenwoordig de International Free Press Society .

Ik sta hier vandaag, omdat de liberale elites van onze landen ons hebben verraden aan de islam. Vierentwintig jaar geleden hield de Britse politicus zijn beroemde rede »Stromen van bloed«, waarin hij verkondigde, dat »het de belangrijkste vaardigheid van de staatskunst« zou zijn om »op te treden tegen vermijdbaar kwaad.«

Onze huidige politici doen exact het tegenovergestelde. Ze bevorderen actief het vermijdbare kwaad.

Tachtig jaar geleden was er een man, Winston Churchil, die zich er heel helder over uitliet hoe men een duidelijk en aanwezig kwaad kan vermijden, namelijk Hitler en de nazi’s. Maar Churchill was een roepende in de woestijn van appeasement, en het bloedbad, dat men zou hebben kunnen vermijden, werd gevolgd door de vergelding.

En nu bevindt Europa zich in bijna dezelfde situatie. Hoewel de islam groter wordt, zowel demografisch als territoriaal en militair, wordt hij toch als de »religie van de vrede« bevorderd, door hetzelfde type mens van de laffe politieke carrièremaker, die ooit Hitler tevreden wilde stellen.

Voor Winston Churchill was de islam geen religie van de vrede. Hij beschreef hem als een religie van het bloed en van de oorlog. Iedereen, die enig idee heeft van de principes en de historie van de islamitische expansie, weet, dat dit de waarheid is.

Mohammed was een krijgsheer. En hij was inderdaad een goed krijgsheer. Op het moment van zijn dood had hij de meeste heidense en christelijke stammen op het Arabisch schiereiland overwonnen en bekeerd. Na zijn dood breidde de islam zich snel uit met het zwaard, bedwong op deze wijze klassieke civilisaties en liep continenten onder de voet.

En nu staat hij midden in Europa, hij staat binnen het westen en eist nu iets waarnaar hij altijd al heeft verlangd: de totale islamitische heerschappij. En als we ons hiertegen willen verzetten, dan zullen ze ons met terreur bedekken. Maar onze verraderlijke politici noemen hem de »religie van de vrede« en ze vertellen ons, dat wanneer wij weigeren zo’n fantastische en lachwekkende mogelijkheid op te pakken, dat wij, wanneer we besluiten om geloof te hechten aan de argumenten van Winston Churchill, namelijk dat de islam de religie van het bloed en van de oorlog is, dan door hen in de gevangenis zullen worden gegooid.

Uiteraard is het geen religie van de vrede. Zijn oprichter was een soldaat en de hoogste eer die een moslim kan bereiken is de belofte van een horde geparfumeerde hoeren en het eeuwige bestijgen van hen in het volgende leven. Dit bereikt men niet als men zich als een Samaritaan gedraagt, maar wanneer men als martelaar sterft in de fysieke strijd om de imperialistische islam te verbreiden.

Islam betekent onderwerping. Welke soort van religie kan zich nu onderwerping noemen? De islam verdeelt de wereld in twee helften. Het Huis van de Islam (onderwerping) en het Huis van de Oorlog. Welke soort van religie definieert zichzelf door militaire verovering?

Lees de hele toespraak van Paul Weston op Artikel7.nu