woensdag 26 juli 2017

Maak kennis met de Anwan-broertjes (deel 2)

Debbie Wasserman Schultz en Imran Awan(Door: “Manna”)
 Imran Awan gearresteerd op de luchthaven van Dallas
Gisteren stelde ik u voor het eerst voor aan de Awan-broertjes, die als IT-specialisten voor 30 senatoren en congresleden van de DNC werkzaam waren. De broertjes hadden toegang tot de accounts en wachtwoorden van deze leden in het netwerk van de Senaat en het Congres. Tevens hadden ze toegang tot het IPAB- account van de DNC via de wachtwoorden van voormalig voorzitter van de DNC, Debbie Wasserman Schultz.

In het eerste artikel heb ik aangegeven dat u nog meer van de broertjes via “E.J. Bron” zou horen. Welnu, het gaat sneller dan gedacht: nadat op internet bekend werd (the Daily Caller) dat de Capitol Police en de FBI overheidsapparatuur in beslag hadden genomen in één van de huizen van Imran, werd het hem te heet onder de voeten. Hij boekte een ticket naar Pakistan (via Qatar) en maakte een bedrag van $ 280.000,- over naar het buitenland.

Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 1)
(Door: “Manna”)

De in Pakistan geboren Imran Awan (foto) werd in 2005 de IT-rechterhand van Debbie Wasserman Schultz, de voormalig voorzitster van de Democratic National Committee (DNC). In de periode tot februari 2017 zat Imran niet stil en loodste zijn twee broertjes, Abil en Jamal, en zijn vrouw Hina binnen als IT-specialisten voor $160.000,- per jaar. Eén van z´n broertjes was daarvoor ontslagen bij McDonalds en had een strafblad. Ze waren voor ruim 20 senatoren en congresleden part time werkzaam….

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Dat kunnen we wel stellen na de berichtgeving van vorige week. Voor het Algemeen Dagblad, NRC en Trouw was het geen nieuws en die melden het niet (als ik niks gemist heb dat is). De Volkskrant verwijst summier naar de column van Nausica Marbe in de Telegraaf:

Achter de schorsing van Saadia a T, topambtenaar van de gemeente Amsterdam, schuilt volgens De Telegraaf een ‘PvdA-moslimkartel’ rond politica Fatima Elatik.
Volgens De Telegraaf‘, suggereert dat het dus ook niet zo zou kunnen zijn. De Volkskrant weigert zelfs maar te erkennen na een overdaad aan bewijs dat er werkelijk iets heel erg mis is in Amsterdam. Het is niet alleen in Amsterdam en de PvdA heel erg mis, en de PvdA bestuurt Amsterdam níet in zijn eentje, ook de landelijke media dekken de islamitische machtsovername in de hoofdstad van Nederland af. Het hoort algemeen bekend te zijn wie of wat de moslimbroederschap is (*). Dat mag je verwachten van media, politieke partijen en veiligheidsdiensten in een land waar de islam zich genesteld heeft. Eigenlijk zouden er
zelfsdagelijks Postbus 51 spotjes over uitgezonden moeten worden.

Laten we de berichtgeving van vorige week nog eens op een rijtje zetten (het is ongeveer op chronologische volgorde van verschijnen), zodat we alles overzichtelijk bij elkaar hebben (en daar staan heel veel linkjes in):

Lees meer>>>