maandag 11 januari 2016

Verkrachtingen in kerk Rotterdam door ‘vluchtelingen’ onder de pet gehouden

Door Joost Niemöller

Steeds meer berichten komen er binnen over aanrandingen en verkrachtingen door de illegale migranten die in de Nederlandse pers ‘vluchtelingen’ worden genoemd. De massa aanrandingen in diverse Duitse steden werden door de media lang onder de pet gehouden. Ook de Zweedse politie hield deze aanrandingen geheim.

In Nederland is dit ook een patroon in de media. Over een massale verkrachting in New York verschijnt bij het AD wel een berichtje, maar dan wordt verzwegen dat het om zwarten gaat. Niet relevant? Mag de lezer dat alsjeblieft zelf uitmaken? Hetzelfde patroon in Duitsland, waar lange tijd werd verzwegen dat de aanrandingen in Keulen gepleegd waren door deze ‘vluchtelingen.’ Want ja, daar zou maar ellende van komen, niet waar?

Opmerkelijk dat er in de media geen serieuze pogingen worden ondernomen om te zien of dergelijke aanrandingen en verkrachtingen niet ook in Nederland plaats vinden. Het is natuurlijk idioot om te veronderstellen dat dergelijke georganiseerde praktijken op zouden houden bij de –niet bestaande!- grens tussen Duitsland en Nederland.

Lees verder>>>

In deze Duitse steden kwam het tot seksaanvallen                                            (Vertaling: E.J. Bron)

Elke dag worden er nieuwe overvallen uit oudejaarsnacht bekend. De daders worden bijna uitsluitend omschreven als buitenlanders. De “Junge Freiheit” geeft een overzicht in welke steden het tot aanvallen en intimidaties kwam. De lijst van de schande.

      Keulen: meer dan 500 aangiftes

Vanuit een groep van tot 1.000 Arabieren werden oudejaarsnacht talrijke vrouwen lastig gevallen, vernederd en bestolen. Volgens de politie van Keulen is er op dit moment sprake van 516 aangiftes. In ongeveer 40% van de gevallen gaat het om seksuele delicten.

Van de 31 met naam bekende verdachten zijn er negen afkomstig uit Algerije, acht uit Marokko, vijf uit Iran, eentje uit de VS, eentje uit Servië en eentje uit Irak. Daarbij komen twee personen met een Duits paspoort. Onder de verdachten bevinden zich 18 “asielzoekers”. Bij twee verdachten vond de politie Duits-Arabische briefjes waarop o.a. geschreven stond “Ik vermoord je” en “Ik wil neuken”. Meerdere gestolen smartphones werden gelokaliseerd in asielzoekerscentra in Keulen. Zondag arresteerde de politie een al meerdere keren veroordeelde Marokkaan, die een in Keulen gestolen smartphone bezat.

Lees verder>>>

Was Keulen een daad van asymmetrische oorlogsvoering?

De Duitse politie denkt dat de massa-aanrandingen in Keulen en in andere steden waren georganiseerd. Dit roept de vraag op of de mensenrechtenschendingen kunnen worden geïnterpreteerd als oorlogsdaad.

De Duitse minister van justitie Heiko Maas heeft in de Duitse krant Bild verklaard dat de massale seksuele molestaties in Duitse steden tijdens de nieuwjaarsnacht een georganiseerd karakter hadden.

Keulen staat symbool voor een veel breder verschijnsel dat naast Duitsland minimaal vier andere West-Europese landen heeft getroffen, namelijk Oostenrijk, Zwitserland, Finland en Zweden.

Verder lezen>>>