zaterdag 21 november 2015

Profeet Mohammed leidde als eerste een islamitische terreurorganisatie.

Mohammed verzon een God om zijn misdaden tegen de menselijkheid te rechtvaardigen;

Lees verder>>>

Noodkreet van een arts uit München

(Vertaald en bewerkt uit het Engels door: Peter Rissing)

Lieve moeder,

. . . Ik dacht dat Duitsland slimmer zou zijn, maar blijkbaar niet. Gisteren hadden we in het ziekenhuis een bijeenkomst over hoe de situatie hier en in andere ziekenhuizen in München onhoudbaar is geworden. Plaatselijke klinieken kunnen niet overweg met noodsituaties bij de vluchtelingen, dus sturen zij migranten door naar de ziekenhuizen. Veel moslims weigeren echter behandeling door vrouwelijke medewerkers en wij, vrouwen, weigeren om te gaan met die ‘beesten’, vooral die uit Afrika.

De betrekkingen tussen het personeel en migranten gaan van kwaad tot erger. Sinds afgelopen weekend moeten de migranten worden vergezeld door politie met politiehonden. Veel van de migranten hebben AIDS, syfilis, open tbc of exotische ziekten die wij moeilijk kunnen behandelen. Als ze met een recept naar de apotheek gaan en ervaren dat zij contant moeten betalen, leidt dat tot ongelooflijke taferelen. Vooral wanneer het gaat om geneesmiddelen voor kinderen. Zij laten die kinderen gewoon bij het apotheekpersoneel achter met de woorden: “Genees ze zelf maar!”
Parijs: media houden de boel niet bij elkaar

Toen er signalen kwamen dat er IS strijders onder de woeste stroom asielzoekers zaten wisten media en politiek niet hoe snel ze dat met klem moesten ontkennen. Na de aanslagen in Parijs weten we beter. Wat zegt dit over wat politiek en media U wijs willen maken? Is dit toeval? Een inschattingsfout? Ik vrees dat het veel erger is.

Toen de burgers van Steenbergen zich mochten uitspreken over een AZC zei de burgemeester dat hij aanwijzingen had dat er Feyenoord hooligans met (vuur)wapens zouden komen. Dit bleek achteraf onzin, maar ook de media verspreidden het bericht.

De beelden van de vergadering toonden woedende burgers, bijna een hele zaal vol. Een dag later interviewde de Telegraaf Constant Kusters, een neo- nazi. Die beweerde dat “zijn mensen” in Steenbergen waren. De journalist, Alexander Bakker, deed geen moeite om naar Steenbergen te gaan en mensen daar te vragen of dit klopte. Later zeiden mensen die op de bijeenkomst waren dat de “piemel-schreeuwers” gewoon inwoners van Steenbergen waren. Wat Kusters beweerde was dus waarschijnlijk onzin. Maar alle media namen het over. De boodschap was vanaf toen: tegenstanders van asielzoekers zijn waarschijnlijk nazi’s. Ook toen bleek dat er geen enkel bewijs was namen media niet de moeite om de berichten in te trekken of bij te stellen. De toon was gezet, het verzet kreeg een flinke klap.

Lees meer>>>