maandag 28 mei 2012

"Meisjes die niet tot hun gemeenschap of religie behoren zijn vogelvrij”

Door: J.A.Kapteyn


Massaverkrachtingen van Engelse schoolmeisjes door moslims

Donderdag 10 mei.


Het seksuele misbruik van minderjarige meisjes door moslims heeft in Noord Engeland schrikbarende vormen aangenomen. De meisjes worden soms tegen betaling door hele groepen moslimmannen verkracht.

“The Times” meldde op 8 en 9 mei dat er in de Engelse opvoedingstehuizen, waarin in totaal zo’n 1800 meisjes zitten, in de afgelopen jaren 631 voorvallen plaatsvonden waarbij minderjarigen voor seks werden verkocht. Daarvan vonden er 187 gevallen in de afgelopen 10 maanden plaats.

Acht mannen van Pakistaanse afkomst en een afgewezen Afghaanse asielzoeker werden op 9 mei tot gevangenisstraffen tussen de 4 en 19 jaar veroordeeld voor onder andere kindermisbruik, seksueel geweld en mensenhandel. Rechter Gerald Clifton zei dat de beklaagden de meisjes als wezens zonder waarde hadden behandeld.

Een van de redenen van hun handelen was dat de meisjes niet tot hun gemeenschap of hun religie behoorden. Bij de 25- tot 59-jarige veroordeelden zitten enkele vaders met een gezin. Een van hen, de 43-jarige Abdul Rauf, was als religieus docent verbonden aan een moskee.

Meer op: Amsterdam Post