woensdag 5 november 2014

Geert Wilders tien jaar beveiligd

Op 4 november 2004, twee dagen na de moord op Theo van Gogh, veranderde het leven van Geert Wilders drastisch. Als zijn beveiligers hem die avond thuis afzetten, staan ze binnen een kwartier weer op de stoep. Wilders moet meekomen omdat op de computer van Mohammed B. plannen worden gevonden om ook hem te vermoorden.

Wilders over die tien jaar: "Hoe erg het ook is, je realiseert je op dat moment wel hoe kwetsbaar vrijheid is. Je beseft je pas echt hoe belangrijk en hoe mooi vrijheid is, op het moment dat je het kwijtraakt.

Ik kan me bijna niet eens meer herinneren hoe het was om vrij te zijn. Tien jaar is een hele lange tijd. Hoe het was om in mijn eigen auto te stappen, om boodschappen te doen, om spontaan alleen met mijn vrouw te gaan wandelen in het park; ik weet eigenlijk al niet meer hoe het is."

Luister hier naar het interview.

Het is een beschamende situatie dat critici van de islam hun vrijheid kwijtraken, terwijl de islam zich in Nederland en in heel Europa NOG STEEDS ongehinderd mag verbreiden en onze maatschappij mag ondermijnen.

De koran is een boek vol haat voor alles wat niet-islamitisch is. De koran draagt ALLE moslims op om de islam te verspreiden tot Allah de enige god is die op de hele wereld aanbeden wordt, en alle mensen op aarde onder de wetten van de sharia leven. Na 1400 jaar bloedvergieten is de islam uitgegroeid van een eenmansgeloof tot een ummah van anderhalf miljard. En de veroveringstocht gaat door: terreur in naam van Allah is dagelijkse kost, wereldwijd.

De rest van onze politici blijft krampachtig doof en blind voor de feiten. Nog steeds schieten moskeeën in ons land als paddenstoelen uit de grond, wordt de islam op allerlei manieren (zelfs met subsidie) verspreid, horen we dagelijks leugens van de (staats)media over al die geweldige culturele bijdragen van de islam en worden onze kinderen op school gehersenspoeld over de zegeningen van de islam. Steeds meer mohammedanen stromen ons land binnen, haatimams zijn welkom en jihadi's die in Syrië willen gaan moorden voor Allah mogen hier gewoon vrij rondlopen.

Geert Wilders en zijn PVV zijn de enigen die geen oogkleppen dragen en wél de islamisering van ons land willen stoppen en terugdraaien. Steun ze!