maandag 28 maart 2016

Tien cartoons die een ander verhaal vertellen dan dat wat de mainstream media ons willen doen geloven


TICP ( The Israel Cartoon Project ) is een platform voor de beste Israëlische cartoonisten en pro-Israëlische cartoonisten uit de hele wereld. Het TICP werd opgericht met één simpel doel voor ogen; de rest van de wereld een tegenwicht geven aan alle leugens en de waarheid over Israël laten zien middels cartoons.
 
De BDS is zo’n voorbeeld van één van de vele wereldwijde anti-Israëlische campagnes waarmee de Israëli’s en joden wereldwijd worden geconfronteerd. TICP werd opgericht als een creatieve nieuwe aanpak van dit soort haatcampagnes.
Deze tien cartoons zijn geplaatst door TICP met bijbehorende links naar betreffende cartoons en het wil eigenlijk alles wel zeggen wanneer blijkt dat de eerste cartoon gelijk van BuzzFeed verwijdert wordt door de internet Gestapo.
 

‘Vluchtelingen’ blijken Albanezen. Meer maffia, meer terrorisme.

Vandaag werd bekend dat de grootste groep ‘vluchtelingen’, zoals de illegale immigranten in de Nederlandse media worden genoemd, niet bestaat uit de zo aanbeden zielige Syrische vrouwen en kinderen die op de vlucht zouden zijn voor oorlog, maar uit Albanezen.
Het aantal asielaanvragen van Albanezen is sinds de zomer explosief gestegen. Tot en met 2014 vroegen jaarlijks enkele tientallen Albanezen asiel aan. Vorig jaar waren dat er 1010, en de eerste twee maanden van dit jaar al 480. Volgens het ministerie is het aantal in maart opnieuw toegenomen. Hoeveel Albanezen precies in maart asiel hebben aangevraagd kan het ministerie nog niet zeggen. Op 14 maart zaten 1074 Albanezen in de asielopvang.

Lees verder>>>