dinsdag 20 januari 2009

Hudna met Israël, maar het moorden gaat door in Gaza...

Een typische reactie voor aanhangers van de "religie van de vrede": als er even geen joden kunnen worden vermoord dan zijn er altijd nog andere moslims om je bloeddorst op bot te vieren.

Leden van Fatah in Gaza hebben The Jerusalem Post bericht dat milities van Hamas honderden leden van Fatah hebben opgepakt op beschuldiging van "collaboratie" met Israël gedurende Operation Cast Lead. De Fatah-leden worden vastgehouden in schoolgebouwen en ziekenhuizen die door Hamas worden gebruikt als geïmproviseerde ondervragingscentra, er worden ogen uitgestoken, benen gebroken en mensen vermoord. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor er protesten komen van de VN, de EU, de internationale media. O wacht, Israel is niet verantwoordelijk, dus kunnen we alleen een oorverdovende stilte verwachten.

En voor wie medelijden mocht krijgen met die arme stakkers van Fatah, laat maar. De gewapende tak van Fatah, de Aksa Martyrs Brigades, heeft maandag bekendgemaakt dat hun manschappen in de Gazastrook gedurende Operation Cast Lead 102 raketten en 35 mortiergranaten op Israël hebben afgevuurd. Ook zouden sluipschutters drie soldaten van de IDF hebben verwond en zes explosieven tot ontploffing hebben gebracht. Volgens de groep werden de meeste raket- en mortieraanvallen uitgevoerd in samenwerking met leden van de gewapende tak van de Islamic Jihad, de Al-Quds Brigades. Al-Aksa Brigades: We also fought IDF in Gaza

Dat is dus Fatah, de zogenaamd "gematigde" fractie in Gaza en op de West Bank. De fractie die aan alle kanten door het Westen wordt ondersteund (met miljoenen dollars, met wapens en militaire training) om tot een vreedzame twee-statenoplossing te komen in het Midden-Oosten. Droom maar zacht verder...

De vijfde kolonne toont zijn ware gezicht...

Terroristische leuzen, nazi-symbolen, openlijke jodenhaat en overheden die zich als perfecte dhimmi's gedroegen door het allemaal toe te staan, het was weer eens een droevige vertoning. Blogger Zombie heeft een geweldig overzicht van de gebeurtenissen op 10 januari 2009.

January 10, 2009: The Intifada is globalized as the Gaza War becomes a world war

Een voorproefje voor de toekomst als het Westen de kop in het zand blijft steken.

BBC interviewt kolonel Richard Kemp

Een interview op de BBC van iemand die Israël eens níet in het verdomhoekje zet. Zijn Pasen en Pinksteren soms op één dag gevallen? Kolonel Richard Kemp, een vroegere kolonel in het Britse leger, weet wat oorlog is, en dat burgerslachtoffers niet altijd te vermijden zijn, al zou je dat nog zo graag willen. En hij weet dat het veroorzaken van burgerslachtoffers voor Hamas gewoon een krijgstactiek is.Een krijgstactiek waarvan het succes hoofdzakelijk te danken is aan de buitenlandse media (inclusief de BBC) die bij elke dode burger meteen klaarstaan om de hetze tegen Israël weer eens lekker aan te wakkeren. Dankzij kolonel Kemp dus nu een tegengeluid.

Tossing Victory in the Trash

Editorial by Israel National News

Israel’s government has picked up the IDF’s brilliant tactical win in Gaza and tossed it in the trash.

Hamas has been hit hard. It learned that, unlike Hizbullah, its armed forces were neither well trained enough nor well armed enough to stand up to the assault of a real army from land, sea and air. Its Iranian masters are no doubt laying plans right now to rectify the problem. Hamas will be more careful about launching its next assault on Israel.

But Hamas’s main contribution to the threats that surround Israel was the prospect of a southern front, the danger that when a new war comes in the north, Israel will have to leave significant forces in the south to deal with a possible Hamas assault. That threat is sure to be reconstituted in short order.

Read the rest of this article at: Israel National News