maandag 31 augustus 2009

Uw belastinggeld hard aan het werk...Nederland financiert een organisatie die Palestijnse leerlingen het recht onthoudt om kennis te nemen van de holocaust.

Nederland gaf het afgelopen jaar ruim 15 miljoen euro aan UNRWA, de hulpverleningsorganisatie die speciaal en uitsluitend voor de Palestijnen in leven is geroepen. Op zich al absurd dat daarvoor een aparte organisatie opgetuigd moest worden. Zijn de Palestijnen soms belangrijker dan andere groepen op deze aardbol die hulp nodig hebben? Het wordt echter nog veel gekker. Deze speciale organisatie werd met name opgericht om die Palestijnen te helpen die tussen 1946 en 1948 hun huis en werk kwijt raakten door de oprichting van de staat Israël. Destijds werd die groep geschat op zo’n 600.000 mensen, waarvan er vandaag de dag nog zo’n 150.000 in leven zijn. Deze Palestijnen leven in de Palestijnse Gebieden, Egypte, Jordanië, Libanon, Syrië en Irak.

Om te janken!

Nota bene: Over het feit dat zo'n 900.000 joden uit de Arabische landen werden verdreven nadat de staat Israël was opgericht praat niemand. Die joodse vluchtelingen zijn namelijk gewoon in Israël en deels ook in Westerse landen in de maatschappij opgenomen en zijn dus niet beschikbaar als gijzelaars in een al tientallen jaren gebruikte afpersingsstrategie. Hoe stom zijn onze Westerse "leiders" eigenlijk?