dinsdag 27 januari 2015

De Telegraaf verzwijgt afkomst dader en vriend

Jongen bekent doden hoogzwangere ex-vriendin
BERLIJN - Een negentienjarige jongen uit Berlijn heeft zaterdag bekend dat hij zijn hoogzwangere ex-vriendin van negentien levend in brand heeft gestoken. Het slachtoffer was ook in haar buik gestoken. De jonge vrouw overleefde dat niet. Een tweede verdachte, ook negentien, is zaterdag opgepakt. Dat meldde de krant Berliner Morgenpost zaterdag.

Wandelaars vonden het verbrande lijk vrijdag. De zwangerschap was mogelijk het motief voor de moord. Met messteken is geprobeerd de foetus te doden, aldus de krant. Toen het slachtoffer zich ondanks haar verwondingen verzette, is zij in brand gestoken. De moord is donderdagavond gepleegd op de plek waar het lichaam van het meisje de volgende dag werd gevonden.
 De rol van de tweede verdachte is nog niet duidelijk. De verdachten en het slachtoffer komen uit Berlijn. Burgemeester Michael Müller heeft geschokt gereageerd. „De daders gebruikten extreem veel geweld”, zei hij.

Aldus De Telegraaf 

Net als de Duitse pers zwijgt ook De Telegraaf in alle talen over de afkomst van de beide daders: Turken.
 
Natuurlijk. Dat zou alleen de aanhangers van Pegida maar in de kaart spelen, en dat moeten we met zijn allen niet willen, niet waar?
 
En zo wordt de burger dom gehouden, zodat hij straks weer op een "fatsoenlijke" partij gaat stemmen. En het verderf in ons midden woekert ongehinderd door...

A special kind of hate