donderdag 27 augustus 2009

De opa en het groene blaadje

Volgens de media in Saoedi-Arabië krijgt een hoogbejaarde man in het koninkrijk zijn onlangs weggelopen 10-jarige bruid terug. Het meisje, dat door haar vader was uitgehuwelijkt, was onlangs naar de woning van een tante gevlucht. Maar haar vader kwam erachter waar ze was en bracht het kind terug naar haar 80-jarige echtgenoot.

De man was eerder verloofd met haar oudere zus. Die verbrak echter de verloving omdat ze naar school wilde gaan. De vader bood de man vervolgens zijn jongere dochter aan. Nadat de tachtigjarige haar had bekeken en acceptabel had bevonden ging hij met het aanbod accoord.

Volgens de betrokkenen is dit allemaal volledig in overeenstemming met de sharia, diezelfde sharia die wat minister Donner betreft ook in ons land moet kunnen worden ingevoerd als een meerderheid van de bevolking dat zou willen. Het wachten is dus op een moslim-meerderheid in ons land, dan kunnen we dit soort gelegaliseerde pedofilie ook hier verwachten.

Dat er in ons land al gretig naar die toekomst wordt uitgekeken, blijkt uit een reactie in de Telegraaf. Daar meent een zekere Faisal (22:16 /26.08): "Wacht maar tot wij de boel hier overnemen dan mogen jullie ook jonge meisjes als vrouwtje nemen en geef je ons wel gelijk!" Blijkbaar weten onze mannen volgens hem gewoon niet wat ze missen.

Let ook vooral even op de woorden Wacht maar tot wij de boel hier overnemen. Spreekt hier de vijfde kolonne - in keurig, foutloos Nederlands? Dat zou in ieder geval naadloos passen in de werkwijze van de Moslim Broederschap. Zie hun blauwdruk hier: Het Moslim Broederschp Project