zaterdag 21 augustus 2010

Laatste waarschuwing: De EU, onze ondergang!!!

JOS SCHMITZ - 21 AUGUSTUS 2010

Na een kleine veertig jaar zijn we in Nederland nu ongeveer wel wakker en hebben we massaal door dat de ongbreidelde immigratie van kanslozen geen verrijking is voor ons land, maar een regelrechte ramp.

Nederland slaapt. Is bezig met de bijzaken, zoals de pensioenfondsen die door wanbeleid van incapabele bestuurders de pensioenen verkwanselen van de mensen die Nederlands na WOII met hard werken tot een welvaartstaat hebben opgebouwd. En het moet gezegd worden, daar was geen allochtoon bij. Allochtonen kwamen pas toen de welvaartsstaat een feit was en je in de jaren '70 na twee maanden werken met gesimuleerde rugklachten je verdere leven mocht niksen in de WAO. Overigens, wat die incapabele bestuurders van die pensioenfondsen betreft, ik zal er geen traan om laten als ze door de leden van hun pensioenfonds morgen thuis worden opgezocht en gelyncht. Beter verdienen ze niet.

We proberen nu na 40 jaar linkse dictatuur eindelijk iets te doen om de toestroom van kansloze analfabeten die zonder enig diploma, geen Nederlands sprekend en derhalve geen enkele kans maken op de arbeidsmarkt enigszins terug te dringen. Dat deze kanslozen om hiervoor genoemde redenen levenslang aangewezen zijn op een sociale uitkering behoeft geen verder betoog. Luister en huiver maar in het volgende geluidsfragment. De mevrouw van het UWV vindt dat de pardonmevrouw die al minimaal vijf jaar in Nederland is, goed Nederland spreekt. Goed Nederlands????? Ze begrijpt nog niet eens wat haar verteld wordt! En dan is ze al 5 jaar in Nederland! Anders val je niet onder de Pardonregeling. Deze mevrouw zal in de toekomst echt wel een baan vinden en een gewaardeerd lid van onze samenleving worden. Iemand die onze AOW in de toekomst betaalbaar zal houden. Ja, echt wel! Echt waar! Echt! Fuck you, Wouter Bos! Die 27.000 pardonners kosten ons de AOW voor jaarlijks 27.000 man! En aangezien die 27.000 kanslozen die je hebt binnengehaald gemiddeld 35 zijn, is de som 27.000 x 30 tot ze 65 zijn. 810.000 jaar AOW... Daarna krijgen ze AOW waarvoor ze nooit een slag werk voor hebben uitgevoerd. Lees dit maar even. Mijn neefje van 10 hoef je niet uit te leggen dat als de import van kanslozen onze AOW betaaalbaar houdt, we alleen maar de deur open hoeven te zetten?? Wouter, je bent een schoft die de arbeiders waarvoor je zegt op te komen opgezadeld hebt met met een onderklasse van onaangepaste asocialen als buren die het leefklimaat in de arbeiderswijken totaal verziekt hebben en waarvoor jouw arbeiders moeten bloeden. Financieel, sociaal, emotioneel. Mijn god Wouter, wat een zegen dat je bent opgerot uit de Nederlandse politiek! Nu de rest van de PvdA nog.....


Helaas zijn de pogingen om de toestroom van kanslozen een halt toe te roepen een druppel op een gloeiende plaat. Het helpt niet. Als de bus van onze samenleving met een vaartje van 130 richting afgrond dendert, helpt een beetje bijsturen naar links of naar rechts niet meer. Dan is de enige remedie vol op de remmen, 180 graden draaien en vol gas de andere kant op. Of praat ik nu raar? Als u naar Groningen wilt maar u ziet na een uur rijden bordjes Maastricht 10 km. wat doet u dan? Precies.

We hebben onze maatschappij de afgelopen decennia door de linkse maatschappijvernielers laten opzadelen met een onderklasse van compleet kansloze analfabeten van gigantische omvang. De uitkeringen voor deze onderklasse moeten worden opgehoest door het werkende deel van onze bevolking. Zo is het en niet anders.

Werden we vroeger voorgelogen dat de komst van deze kanslozen een verrijking was voor onze samenleving, nu weten we over het algemeen beter. Neemt niet weg dat tot de dag van vandaag de gigantische oververtegenwoordiging van deze groep in de sociale uitkeringen door gemanipuleer nog altijd minder erg voorgesteld dan het werkelijk is. Het is maar wat je onder een niet-westerse allochtoon verstaat. Of wil verstaan. Is iemand met een dubbele nationaliteit nu een Nederlander of een niet-westerse allochtoon? Als ik de krant lees, wordt Antilliaans tuig dat je voor je raap schiet omdat je het left hebt om er wat van te zeggen als ze tegen je voordeur staan de pissen aangeduid als "Rotterdammer". De enige binding die dit tuig met Rotterdam heeft is dat ze er hun uitkering van ontvangen! Maar technisch gezien zijn het natuurlijk Nederlanders, want de Antillen behoren tot het Koninkrijk der Nederlanden. En dus tellen ze in de statistieken voor de sociale uitkeringen mee als Nederlander. Zo wordt je dus genaaid. De derde generatie Marokkanen heeft inmiddels ouders die hier geboren zijn. Die tellen niet als niet-westers allochtoon. Hoewel ze qua integratie en opleiding net zover zijn als de eerste generatie. De spaarzame voorbeelden die we in praatprogramma's als representatief voor de gehele groep voorgeschoteld krijgen zijn echt de zeldzame uitzonderingen. Loop een willekeurig pleintje in een prachtwijk op en spreek de eerste de beste bontkraag met kapsel model bloempot en uitgeschoren nek aan. Die is representatief voor de groep. Niet wat we voorgeschoteld krijgen op tv.

Neem zelf de proef op de som maar. Toer op een doordeweeks dagje vrij door een getto naar keuze. In PvdA-jargon prachtwijken. Er zij er ruim 400 van in Nederland, dus er is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Of drie, of vijf. Of u woont er zelf misschien al middenin. Die kans is groot. Om 11 uur 's morgens kun je geen parkeerplaats vinden. Bebaarde mannen in Jalebba's (Soepjurk in goed Nederlands), gesluierde vrouwen met kinderwagens en zwanger van nummer 3 of 4 beheersen het drukke straatbeeld. Vergelijk dat eens met een doorsnee Vinexwijk in een slaapstad. Om 11 uur 's morgens zijn vrijwel alle carports en parkeerplaatsen leeg en de straten compleet verlaten. Ik kan het niet nalaten om hier de woorden van de Amerikaanse dominee Adrian Rogers te herhalen. "What one person receives without working for, another person must work for without receiving. The government cannot give to anybody anything that the government does not first take from somebody else." Nu weet u waarvoor u dagelijks zo hard werkt in Nederland. En waarom de belastingen en de druk van de sociale premies zo torenhoog zijn.

Maar toch, de hierboven geschetste problemen zijn problemen die totaal in het niet vallen bij de werkelijk gigantische ramp die ons op ultra-korte termijn boven het hoofd hangt. De kredietcrisis is in vergelijking daarmee echt peanuts. I'm talking major disaster. No kidding. Een ramp die het einde betekent aan ons sociale stelsel, of wat daar nu nog van over is. Het eind aan onze nog altijd relatief goedkope gezondheidszorg. Het einde aan alles wat u lief is in en aan Nederland. De ondergang van onze samenleving as we knew it. Ik overdrijf helaas niet. Was het maar zo.

Gelukkig ziet een steeds groter wordende meerderheid de islam als een bedreiging voor onze samenleving. Dat is juist. Alleen ziet helaas nog niemand het veel grotere gevaar dat onze samenleving bedreigt en sneller om zeep zal helpen dan de komst van een miljoen radicale islamisten. De nieuwe bedreiging heeft niets te maken met de islam. Wel alles met onze hoge levensstandaard, de EU, inclusief het recht op huisvesting, uitkering, gezondheidszorg en onderwijs waar deze nieuwkomers binnenkort wettelijk geheel vrije toegang toe hebben.

Al in 2006 schreef ik de politiek aan over dit gevaar, toen nog door niemand gehoord. Lees mijn artikel Naderende ramp maar. Alleen de Christen Unie gaf een reactie die kant nog wal raakte. Lees maar in Naderende ramp II. Maar die reageerden tenminste nog. Geert, toen echt nog niet druk met een partij opbouwen gaf totaal gefocused op het terechte gevaar van de islam geen kik. Sorry Geert, maar een politicus die oogkleppen op heeft en andere gevaren dan de islam niet wil of kan zien, functioneert niet goed. Ja, Geert is tegen de EU en dat ben ik ook. Maar over het gevaar dat we in de dagen na 1 janauri 2012 overspoeld zullen worden met een tsunami van een miljoen of meer kansloze Roma hoor ik Geert helaas niet. En dat is heel erg jammer. Geert, hopelijk heb je hiervan een speerpunt in je onderhandelingen met VVD en CDA gemaakt, maar ik vrees van niet. Misschien als je dat wel had gedaan, waren de onderhandelingen snel afgelopen en zaten we opgezadeld met een brede coalitie paars pus. Nee, ik ben de 'L' niet vergeten. Maar neemt niet weg dat je dit kan aankaarten. Of buiten de onderhandelingen met VVD en CDA naar buiten brengen. Van problemen verzwijgen wordt Nederland niet wakker. Problemen verzwijgen of bagatelliseren in de hoop dat ze vanzelf over gaan is linkse politiek. Volgens mij hoor je niet in dat kamp thuis, of wel? Nu niet achteraf huilen van ik wist het niet, want ik heb je hierover aangeschreven. En jij leest ook HVV, dus de vlieger van Ich habe es nicht gewusst gaat helaas niet op. Focus niet alleen op de islam beste Geert. Antilliaans gespuis dat tegen je voordeur aan staat te pissen en je overhoop knalt is een probleem dan minstens net zo groot is als de islam. Sterker, de directe overlast van Antillianen is vaak nog groter als die van islamitische straatterroristen.

Het duurt nog even voordat het 01-01-2012 is. Maar ook niet zo lang meer. Als we over ruim een jaar nog deel uitmaken van de EU, is er geen weg terug meer. De tekenen aan de wand zijn er. In Frankrijk wil Sarkozy 300 van de 600 illegale Roma-kampen ontruimen. Er zijn al 15.000 Roma in Frankrijk. De eerste heeft ie met 300 euro op het vliegtuig gezet richting Roemenie. Frankrijk zet Roma uit. Lees hier even het commentaar van Boekarest. Xenofobie, klinkt bekend he? Wij in het westen zijn xenofoben als we (nu nog) illegale criminelen ons land uitschoppen. In Italie leven 500.000 Roma. Lang leve de EU!

Maar dat is nu. Per 01-01-2012 slaat Boekarest een geheel andere toon aan. Dan zijn de Roma, waarvan er tussen de 5 en 7 miljoen in Roemenie en Bulgarije zwerven volgens de heilige EU-wetgeving officieel EU-burger. In Roemenie staat de gezondheidszorg nog altijd ongeveer op het niveau zoals die ten tijde van van de socialistische heilstaat onder de bezielende leiding van de door onze socialistische politici bewierrookte dictator Ceausescu was. Alleen is er nu dankzij de EU-hulp verwarming en eten in de tehuizen voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen. Maar niet veel meer dan dat. Roemenie is nog altijd een derde wereldland binnen Europa. En helaas nog lid van de EU ook. Kijk even naar het plaatje bij dit stukje. Zo leven miljoenen Roma aan de rand van Boekarest. Golfplaten hutjes, de derde wereld in Europa. Alleen vriest het er in de winter daar 30 graden. Die derde wereld hebben we willens en wetens lid laten worden van de EU! Onder het mom van dat dat goed zou zijn voor onze economie! Die EU-klootzakken die ons dat soort onzin door de strot persen moeten morgen voetbaltrainer worden bij een Europese topclub. Kunnen ze verkopen dat als ze een topteam met spelers van de 6e klasse zaterdagamateurs 'verrijken' dat dat goed is voor het hele team. Laat je lekker naaien. Als je landen die economisch niets te bieden hebben lid maakt van de EU, bewerkstellig je je eigen ondergang. Kijk maar hoe de toelating van de zwakke broeder Griekenland de financiele EU aan de rand van de afgrond gebracht heeft. De EU wordt bestuurd door de allergrootste randdebielen die geen benul hebben van de consequenties van hun waanzinnige beslissingen. Dit wetende stel ik u de vraag; waarom zijn we in godsnaam nog lid van die club????

Je kan het 5 miljoen analfabeten die in hutjes leven in een land waar het 's winters 30 graden vriest, zonder gezondheidszorg, geen uitkeringen en waar een geschoolde werkman 100 euro per maand verdient niet kwalijk nemen dat ze massaal naar west-europa verhuizen waar ze een uitkering krijgen die 4x tot 10x zo hoog is dan ze in Roemenie met hard werken kunnen verdienen. Daarnaast nog de volgende toetjes: Gratis gezondheidszorg van in hun ogen koninklijk niveau. Kinderbijslag, huisvesting, recht op bijstand in de meest ruime zin van het woord. Dan blijf je toch niet in Roemenie of Bulgarije? Dan kom je naar Nederland, Duitsland, Italie of Frankrijk! Er blijft er niet een achter in Roemenie of Bulgarije!

En die 5 of 7 miljoen Roma komen niet over een periode van 40 jaar, maar allemaal in 4 maanden tijd. Dat wordt dus onze ondergang. De komst van misschien voor Nederland alleen al een miljoen kansloze analfabete Roma. Roma houden namelijk niet van school, die voeden hun eigen kinderen op. Hoort bij de Roma-koeltoer. Nu kan Zarkozy de Roma nog uitzetten, tenminste met 300 euro de man paaien vrijwillig te vertrekken. Die Roma zijn volgende week met de bus uit Boekarest voor 100 euro p.p. weer terug, maak je geen illusie. Maar per 01-01-2012 hebben alle 5 of 7 miljoen Roma het recht zich te vestigen waar ze maar willen in de EU. Nu mogen ze alleen nog vrij reizen in de EU, zonder recht op uitkering huisvesting en medische zorg. Maar per 01-01-2012 hebben wij de plicht ze te leveren waarop ze volgens de EU-overeenkomsten recht op hebben. Recht op bijstand, uitkering, medische zorg, huisvesting, kinderbijslag. En dat wordt onze ondergang. Wat dacht u dat uw premie voor de ziektenkosten wordt als er 1 miljoen mensen met de meest uiteenlopende kwalen een beroep doet op onze gezondheidszorg? Wie gaat dat betalen? Nog afgezien van de wachtlijst als u zelf een keer geopereerd moet worden? En de uitkering waar deze mensen wettelijk recht op hebben? Wie mag die ophoesten? Lees de vetgedrukte qoute van Adrian Rogers nog maar even. Waar moet de bijstand voor 1 miljoen nieuwe kanslozen vandaan komen? Lees de qoute als u het antwoord niet weet......

Ik ga het nog eenmaal zeggen. De EU heeft slechts 1 voordeel, en dat is het vrije verkeer van goederen. Als je het vrije verkeer en vestiging van personen, met alle reschten erop en eraan, toekent aan landen waar de levensstandaard niet een paar procent lager ligt dan die in de rijkste EU-landen, maar in het algemeen 75% lager ligt dan bij ons, en in het geval van de Roma zelfs 90% lager, dan moet je niet gek opkijken dat op de dag dat die ze zich vrij mogen vestigen, met recht op bijstand etc ze hier massaal voor de deur staan. En dan kun je ze niet wegsturen. Dan is het te laat. We hebben ons doodvonnis reeds getekend. We kunnen er alleen nog onderuit als we of de EU uitstappen en met de rijke EU-landen een nieuwe EU beginnen, met een nieuwe euro, in mijn ogen de beste oplossing, of een deal maken met de huidige EU dat we alleen nog vrij verkeer van goederen accepteren. We zeggen Schengen op, voeren grenscontrole op personen in en bepalen zelf wie we hier toelaten. Doen we dat niet, spreek ik u in de lente van 2012. Als de parkeerplaats bij u voor de deur of bij het winkelcentrum, plaatselijk parkje of natuurgebied bij u in de buurt vol staat met caravans van sprinkhanen die je niet kwalijk kan nemen dat ze hier naartoe zijn gekomen. Het zal dan net zo gaan als nu met de grote steden. Wie het kan betalen verhuist nu naar het platte land waar de overlast van de geimporteerde kansloze onderklasse nog dragelijk is. Alleen in 2012 heeft het geen zin meer naar het platteland te verhuizen. De plaag is dan overal. Het enige alternatief dan is nog Nederland verlaten. De financieel draagkrachten zullen massaal vertrekken. Net als ze nu al doen, want er komen jaarlijks zo'n 116.000 nieuwkomers. maar er vertrekken er ongeveer een gelijk aantal. Alleen zijn de nieuwkomers analfabeet, kansloos en aangewezen op een uitkering. Degenen die vertrekken zijn Nederlander, hoog opgeleid en financieel draagkrachtig. In veel gevallen ondernemer. Type Herman den Blijker. Als het 2012 is en de Roma-invasie een feit is, zullen nog veel meer draagkrachtigen vertrekken. Ongeveer een op een voor iedere Roma. Wedden dat u dan met weemoed terugverlangt naar de tijden dat uw buurt alleen nog geterroriseerd werd door hondsbrutale Marokkanen en tegen je voordeur pissende Antillianen met pipa's?

Zie ook: Pim Fortuyn Forum

Links wil Wilders niet op zijn daden beoordelen

Mat Herben, 20-08-2010 15:54reageer 115 reacties


Nog voordat er een regeerakkoord is en nog voordat Geert Wilders ook maar één zin heeft uitgesproken in New York, heeft ‘progressief’ Nederland zijn oordeel al klaar.

Het gaat immers niet om de inhoud en zelfs niet om Geert Wilders. Ten diepste gaat het om het behoud van macht, om teleurstelling dat links buitenspel staat.

Marcuse
Oude tijden zullen herleven, want linkse activisten zijn zelden origineel. De hoogtijdagen van het actiewezen waren de jaren 1968 (Parijs) tot 1985 (demonstraties tegen de NAVO).

De toegepaste methoden leunden sterk op het gedachtengoed van de marxist Herbert Marcuse, die het kapitalisme en de parlementaire democratie afwees vanwege hun vermeende ‘repressieve’ karakter. Hij legitimeerde ‘directe actie’ en het beknotten van de vrijheid van meningsuiting, als die werd gebruikt om ‘rechtse’ gedachten te verspreiden.

De huidige polarisatie vindt haar wortels in die periode. Een generatie socialisten leerde feiten ondergeschikt te maken aan principes. Veel misbaar maken over uitspraken die uit hun verband zijn getrokken, of zelfs nooit zijn gedaan, is het eerste opstapje naar demonisering van de tegenstander.

De Volkskrant