zondag 11 september 2016

Hillary Clinton's Illness Revealed


Clinton onwel tijdens herdenking

Hillary Clinton is zondag onwel geworden tijdens de herdenking van de aanslagen van 11 september bij Ground Zero in New York, zo bevestigt haar campagneteam. Beveiligers hebben haar voor het eind van de ceremonie afgevoerd.

De Telegraaf

Alle eerdere geruchten over Hillary's gezondheid werden door haar team (en de media!) zoveel mogelijk verdoezeld en verder afgedaan als `een samenzweringstheorie van rechts', maar ziet dit eruit als een gezonde AOW'er die best nog wel een paar jaartjes de vrije wereld kan leiden?


9/11: 15 jaar later is alles veel erger


(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag 15 jaar geleden, op 11 september 2001, vermoordde de islam in één klap bijna 3000 mensen. Mohammed Atta en zijn doodseskader toonden niet alleen de kwetsbaarheid van de VS aan, maar liet aan de hele wereld de vastberadenheid van de islam zien om datgene te vernietigen wat zich niet wil laten beheersen. Onmiddellijk na 9/11 was de wereldwijde woede en vastberadenheid groot om zich niet te laten inpalmen door de islam en zich al helemaal niet te laten bestrijden en te overwinnen. Nu, meer dan 29.000 islamitische terreuraanslagen en ontelbare doden later, is de westerse oorlog tegen deze wrede vijand een paradoxale strijd van de staatsmachten en regeringen tegen de eigen bevolkingen, tegen de achtergrond van de steeds absurdere inspanningen om de vijand te willen integreren, geworden.

Lees meer>>>