zondag 10 januari 2016

It giet oan!


(Door: H. Numan)

Ik ga het even voor u uitspellen, want het kwartje schijnt niet te willen vallen. Een beschaving die haar vrouwen weigert te beschermen gaat het niet lang maken. Heel simpel. Over welke beschaving zou ik het hier nou hebben? Een westerse meid wordt op haar boerka voorbereid. De Keulse pot boerkameester Henriette Reker zei het letterlijk. Je moet ze op armlengte afstand houden en discrete kleding dragen. Ik neem u niet in de maling. Ze heeft dat absurde advies inmiddels ingetrokken, zij het zeer tegen haar zin en onder grote publieke druk. Merk op: niet onder grote politieke druk. Integendeel. Haar positie als burgemeester staat helaas (nog) niet ter discussie.

De Duitse, Nederlandse en Europese overheden doen er alles aan om de openlijke mohammedaanse oorlogsverklaring af te doen als een ietwat vervelend maar verder futiel probleempje. Je kunt nu eenmaal niet verwachten dat asieligzoekers zich binnen een dag of wat aanpassen, nietwaar?

Inderdaad, niet waar. Want mohammedanen passen zich nooit aan. Voorbeelden te over. Kijk eens naar onze gewaardeerde GAST arbeiders. Die hebben nooit begrepen dat het begrip ‘gast’ inhoud dat ze ooit weer moeten vertrekken. Normaliter integreert een migrant naadloos in drie generaties:

Lees verder>>>