maandag 11 augustus 2014

Vragen van het lid Wilders aan de Minister-President, minister van Algemene Zaken aangaande de anti-ISIS-demonstratie in Den Haag van hedenmiddag

1.)
Heeft u kennisgenomen van de anti-ISIS demonstratie van vandaag in Den Haag waar islamitische tegendemonstranten met stenen gooiden, een cameraman zijn apparatuur vernielden, het uitlopen van de volledige route van de demonstratie onmogelijk maakten, luidkeels "kankerjoden" en "Allah Akbar" scandeerden en waartegen de ME in actie moest komen?

2.)
Is de Haagse Schilderswijk nog Nederlands grondgebied of al onderdeel van het islamitisch kalifaat? Waarom capituleert de overheid voor de islam en de verwerpelijke sharia die blijkbaar al in Den Haag heerst?

3.)
Waarom heeft de politie gecapituleerd voor de tegendemonstranten door in plaats van de demonstranten de afgesproken route zoals afgesproken af te laten lopen en de straten daartoe desnoods schoon te vegen, de demonstranten te verhinderen hun weg te vervolgen door Nederland grondgebied? Is dit niet de wereld op zijn kop en de lafheid ten top?

4.)
Bent u bereid een ieder uit de Haagse Schilderswijk of elders in Nederland die onze rechtsstaat wil vervangen door het kalifaat en de sharia wil invoeren en daar geweld voor wil gebruiken het land uit te zetten en Nederland terug te geven aan de mensen die onze vrije democratische rechtsstaat wel respecteren? Zo nee wilt u dan samen met uw partijgenoot Van Aartsen zo snel mogelijk uw biezen pakken?

Bron: PVV