maandag 11 januari 2016

Verkrachtingen in kerk Rotterdam door ‘vluchtelingen’ onder de pet gehouden

Door Joost Niemöller

Steeds meer berichten komen er binnen over aanrandingen en verkrachtingen door de illegale migranten die in de Nederlandse pers ‘vluchtelingen’ worden genoemd. De massa aanrandingen in diverse Duitse steden werden door de media lang onder de pet gehouden. Ook de Zweedse politie hield deze aanrandingen geheim.

In Nederland is dit ook een patroon in de media. Over een massale verkrachting in New York verschijnt bij het AD wel een berichtje, maar dan wordt verzwegen dat het om zwarten gaat. Niet relevant? Mag de lezer dat alsjeblieft zelf uitmaken? Hetzelfde patroon in Duitsland, waar lange tijd werd verzwegen dat de aanrandingen in Keulen gepleegd waren door deze ‘vluchtelingen.’ Want ja, daar zou maar ellende van komen, niet waar?

Opmerkelijk dat er in de media geen serieuze pogingen worden ondernomen om te zien of dergelijke aanrandingen en verkrachtingen niet ook in Nederland plaats vinden. Het is natuurlijk idioot om te veronderstellen dat dergelijke georganiseerde praktijken op zouden houden bij de –niet bestaande!- grens tussen Duitsland en Nederland.

Lees verder>>>