dinsdag 7 oktober 2014

Vladimir Poetin over moslims


Geen wonder dat hij door Forbes werd gekozen als de machtigste persoon in de wereld !! Dit is zoals het hoort. Politici maak aantekeningen!


Dit is een van die momenten, dat onze verkozen leiders aandacht zouden moeten besteden aan het advies van Vladimir Poetin. Ik stel voor dat niet alleen onze leiders maar elke burger aandacht besteed aan dit advies. Hoe eng is dat? Het is een trieste dag wanneer een communist zinvollere uitspraken doet dan onze leiders, maar hier is het !!!! Vladimir Poetin’s speech – De kortte speech ooit!!!


Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:
“In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren. 
Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat is de staatswet. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen. 
Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland. 
De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen.”
De politici in de Doema gaf Poetin een vijf minuten durende staande ovatie.


Deel dit artikel als je durft!


Bron: World Unity


HIER KUNNEN ONZE WEG-MET-ONS-POLITICI NOG IETS VAN LEREN!