donderdag 18 februari 2016

Turkey-ISIS Link Admitted as Supply Route Cut

A major Washington DC think tank has become the first establishment institution to publicly admit that Turkey is the main source of supplies to the ISIS stronghold of Aleppo in Syria.

In a paper produced by the Atlantic Council’s Rafik Hariri Center for the Middle East, the think tank says that the Syrian army has now “severed the main insurgent supply line from Turkey to long-contested Aleppo, Syria’s second city.”

Read more>>>

EIGEN VOLK LAATST: Overheid dwingt 23.400 Nederlanders om op de wachtlijst te blijven staan

Huizen gezocht voor 23.400 vluchtelingen

Gemeenten blijven worstelen met de opvang van vluchtelingen met een verblijfsstatus, schrijft het AD. Vorige maand werd een kwart minder vluchtelingen ondergebracht dan in de laatste maanden van 2015. Ook snel en tijdelijk huisvesten in omgebouwde kantoorpanden komt amper van de grond.
In januari vonden alle Nederlandse gemeenten samen onderdak voor 2800 statushouders. In december waren dat er nog 3900. Dat is ook het aantal dat door de overheid als doel is gesteld voor de eerste zes maanden van 2016. In dat halve jaar moeten nu, inclusief de achterstand die er al was, nog plekken voor 23.400 mensen worden gevonden.

Lees meer>>>

Waarom krijgen deze "vluchtelingen" eigenlijk een status? Geef ze gewoon een tijdelijke verblijfsvergunning en zet ze in een kamp. Zodra Rusland IS en onze vriendjes de "gematigde rebellen" uit Syrië heeft verdreven, zal de rust terugkeren en kunnen ze terug om hun land weer op te bouwen. En de gelukszoekers uit andere landen horen niet eens binnengelaten te worden!