zaterdag 23 januari 2016

Boodschap aan de Jodenboycotters van de Europese Unie: Dank u!

Door Erwin Blank. Vertaling: Brabosh,

Ik heb een boodschap voor de EU, een klein stukje van de Israëlische geschiedenis waarvan ik geloof dat die heel toepasselijk is op dit moment na zijn boycot van alle Israëlische bedrijven, producten en diensten die gevestigd zijn in Judea en Samaria en Jeruzalem.

U moet weten dat de geschiedenis van het boycotten van het Joodse volk niet nieuw is, maar ik zal niet stilstaan bij het verre verleden, maar ik neem u mee naar 1 april 1933.

Op die dag besloot de nazi-partij (NSDAP) die de controle had gegrepen over de Duitse natie, om een massale boycot te lanceren tegen alle Joodse bedrijven, vrije beroepen zoals artsen en tandartsen en goed opgeleide mannen en vrouwen die aan de Duitse universiteiten en hogescholen onderwezen. Dit was de primaire en eerste gouvernementele antisemitische daad van de nieuwe regering – en tot wat heeft die boycot geleid?

Lees verder>>>

Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven

Discussie voeren op een normale manier is eenvoudigweg niet meer mogelijk voor mensen die het niet eens zijn met de huidige gang van zaken in zijn of haar gemeente. Luisteren doet men wel echter iets doen met de woorden van de bezorgde spreker kun je eenvoudigweg vergeten en het enige dat van invloed is op beslissingen genomen in de vele gemeenteraden die ons land rijk is, is de mening van “onze” regering, een mening die als wet gezien dient te worden en ook zodanig moet worden uitgevoerd.

Lees verder>>>