donderdag 31 mei 2012

Islamisering

zondag 13 november 2011


Ik moet allereerst zeggen dat ik dit geschreven/verzameld heb na het beruchte stukje van Bassiehof op GS. Maar ik schrijf veel te langzaam om daar te kunnen reaguren en bovendien heb ik er een ban. De relevantie en urgentie is er echter niet minder om. Ik ben begonnen met simpelweg voorbeeldjes neer te pennen. En toen stuitte ik op een lijstje dat kwam van PI-Blog, dat bijna compleet aanvullend was op mijn lijstje. Er zaten zelfs nauwelijks dubbele voorbeelden in. Vandaar dat ik het gejat heb. Dat is misschien niet zo netjes en ik wil hun dan ook graag alle credits geven en daarom staat de betreffende link erbij. Ik hoop en neem aan dat ze het me niet heel kwalijk nemen. We staan tenslotte voor dezelfde zaak. Later heb ik steeds meer voorbeelden door middel van linkjes toegevoegd en dat gaat door tot op de dag van vandaag. Helaas.

Het is al lang geen sluipend proces meer. Vanaf de eerste toegeeflijkheden onzerzijds, door de moslims gezien als teken van zwakte, wordt het in steeds snellere vaart over ons land uitgerold, als de tanks van de nazi’s over de autobahn. Je moet wel zeer bedreven zijn in het wegkijken om het niet waar te nemen. Je moet wel een metersdikke betonplaat voor je harses hebben of je kop kilometersdiep in het zand hebben gestoken als je durft te beweren dat er niks aan de hand is, het allemaal wel meevalt of zo’n vaart niet loopt.

Als zelfs een ooit islamkritisch blog als Geenstijl bij monde van de politiek correcte 'klotskop' Bas Paternotte beweert dat er niks aan de hand is en hun subsidie-opstrijkafdeling Pownews geen islamkritische cartoons durft te vertonen vanwege het feit dat grootverdiener Dominique Weesie ook vrouw en kinderen heeft, dan is men al gecapituleerd.

Onderstaande voorbeelden, die aantonen dat de islamisering al veel te ver is doorschoten tonen bovendien het discriminerende karakter ervan aan. En de apartheid die het gevolg is van het toekennen van speciale privileges aan de moslimbevolking daar waar de rest van de bevolking daar geen aanspraak op kan maken.

Lees verder en huiver op: Fubar