zondag 5 november 2017

Het Gelijk van Wilders: Roepende in de woestijn


Richting de ontknoping
Vergelijk
Het migratiesaldo zal naar alle verwachting dit jaar oplopen tot honderdduizend. Dit terwijl de natuurlijke aanwas van de bevolking laag blijft.
met
PVV-leider Geert Wilders noemt de plannen van de nieuwe coalitie een ‘verschrikkelijk gedrocht van een regeerakkoord’. Volgens hem zijn terreur en islamisering de grootste bedreigingen van Nederland en Europa en ‘komt het woord islam niet één keer in het hele regeerakkoord voor.’
De tsunami die ons overspoeld
Laten we de film maar eens terug spoelen. Het duurde tot de jaren ’80 -20 jaar na de start van de massa immigratie- voordat er überhaupt een heel klein beetje discussie over de multikul samenleving kwam. In de jaren ’90 roeptoeterde Kok nog dat Nederland een ‘multiculturele samenleving’ zou worden. Pas begin van deze eeuw kwam er een vorm van discussie op gang. Nu, 15 jaar later, is er geen ziel meer die nog gelooft dat de islam een positieve bijdrage heeft. De aanslagen, het moorden en de terreur van de islam is overal en onontkoombaar, zelfs voor de meest verstokte moslimknuffelaar.

Meer lezen>>>