maandag 11 januari 2016

In deze Duitse steden kwam het tot seksaanvallen                                            (Vertaling: E.J. Bron)

Elke dag worden er nieuwe overvallen uit oudejaarsnacht bekend. De daders worden bijna uitsluitend omschreven als buitenlanders. De “Junge Freiheit” geeft een overzicht in welke steden het tot aanvallen en intimidaties kwam. De lijst van de schande.

      Keulen: meer dan 500 aangiftes

Vanuit een groep van tot 1.000 Arabieren werden oudejaarsnacht talrijke vrouwen lastig gevallen, vernederd en bestolen. Volgens de politie van Keulen is er op dit moment sprake van 516 aangiftes. In ongeveer 40% van de gevallen gaat het om seksuele delicten.

Van de 31 met naam bekende verdachten zijn er negen afkomstig uit Algerije, acht uit Marokko, vijf uit Iran, eentje uit de VS, eentje uit Servië en eentje uit Irak. Daarbij komen twee personen met een Duits paspoort. Onder de verdachten bevinden zich 18 “asielzoekers”. Bij twee verdachten vond de politie Duits-Arabische briefjes waarop o.a. geschreven stond “Ik vermoord je” en “Ik wil neuken”. Meerdere gestolen smartphones werden gelokaliseerd in asielzoekerscentra in Keulen. Zondag arresteerde de politie een al meerdere keren veroordeelde Marokkaan, die een in Keulen gestolen smartphone bezat.

Lees verder>>>