zondag 26 mei 2013

Opzettelijke etnocide door middel van immigratie +update

Dat het per ongeluk zou zijn valt al lang niet meer vol te houden. Die enge Zweedse Eucalypta Malmstrom brult iedere keer maar weer dat de EU nog meer immigratie nodig heeft tegen de vergrijzing en de tekorten op de arbeidsmarkt. Dat deze lelijke hippieheks niet beseft dat immigranten ook oud worden deert haar niet, evenmin dat in de zuidelijke landen de jeugdwerkloosheid inmiddels ruim de 50% gepasseerd is. Dat het drogredenen zijn moge duidelijk zijn. Het EU-beleid dient een ander doel en dat doel staat in de titel. We moeten opzouten. We zijn blijkbaar te duur, te lastig, te mondig. Eeuwen was U slaaf, en slaaf zult U weer zijn. Dood mag ook.
ethnocide,

Update

Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken: 'Volgende jaren nog eens 50 miljoen immigranten opnemen'

De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Emma Bonino verblijdt zich over de vraag van de Franse president Hollande om een economische regering voor de eurozone te vormen. Onder de titel ‘Nu of nooit’ houdt ze op haar website een warm pleidooi voor de Verenigde Staten van Europa.
Volgens Bonino moeten de lidstaten nu meer dan ooit hun macht aan Brussel overdragen. Daaronder valt ook het immigratiebeleid want 'de meest conservatieve cijfers zeggen dat tegen 2050 nog eens 50 miljoen nieuwe immigranten in de EU nodig zijn.'
via

Lees meer op: FUBAR

Sharia-enclaves

Arabist Hans Jansen

Het stichten van islamitische enclaves is een oude tactiek waar Nederland nu voor het eerst mee geconfronteerd wordt. Voor ons is het misschien nieuw, voor de islamitische gestaalde kaders helemaal niet. Een Britse specialist, Patrick Sookhdeo, heeft er regelmatig over geschreven, onder andere in een boek uit 2007, Global Jihad.

Het is de kunst het stichten van enclaves zo soft mogelijk uit te voeren. Wegjagen en het gebruik van geweld kan te veel weerstand oproepen en is ook niet vaak nodig. Het is al meer dan voldoende om het
gebied onaantrekkelijk te maken voor wie geen moslim is. Die zullen zich er niet langer gaan vestigen. Op de lange duur wordt de gehele enclave dan ten slotte uitsluitend door moslims bewoond.

Publiciteit zoals de wandelingen op 21 mei van Lodewijk Asscher en Geert Wilders helpen om aan de onaantrekkelijkheid van het gebied wijde bekendheid te geven. Wie geen moslim is en desondanks nu nog een huis koopt of huurt in de betrokken driehoek, is niet helemaal snik.

Lees meer op: Hoeiboei

De oorlog tegen de autochtone bevolking van Europa

Door:

Ja, laten we het maar eens gewoon zo noemen zoals het is. De autochtone Europeaan wordt aangevallen, geïntimideerd, structureel voorgelogen, gediscrimineerd, beroofd, gemolesteerd en zelfs aan de lopende band vermoord om wie hij is: een blanke Europeaan. De autochtone Europaan is de oorlog verklaard.

Hans Janmaat durfde te zeggen dat hij de multi-culturele samenleving wilde afschaffen. Nu vond ik Janmaat nooit een van de slimsten en verdacht hem zelfs van racisme maar zijn stelling was het meer dan waard om over in debat te gaan. Al in zijn tijd sloeg de verpaupering in de steden toe door massa's immigranten die graag de vruchten van de Nederlandse spaarpotten wilden plukken maar ons en onze cultuur gewoon diep haten. We weten wat er gebeurde. Niemand ging met hem in debat. Hij werd de mond gesnoerd en geïntimideerd met een aanslag op het hotel waar hij een bijeenkomst hield. Algemeen bekend is dat de linkse kerk daar verantwoordelijk voor was.

Van Pim Fortuyn kent ieder de beroemde opname waarin hij op een bijeenkomst van Leefbaar Nederland zijn hart lucht en zei wat iedereen toen al dacht. "Een vijfde colone, meneer! We hebben een vijfde colone in Europa! Het is vijf voor twaalf!". Hij had het over de islam. Niet die mensen maar het islamitische politieke systeem wat zich de democratie invreet, het uitholt, door misbruik te maken van onze open vrije maatschappij en wetgeving. Hij is vermoord. Ook daarvan weten we wie daarvoor verantwoordelijk is. "De kogel kwam van links".

Lees meer op: Amsterdam Post