woensdag 14 oktober 2015

Inbreng Geert Wilders bij vluchtelingendebat (14-10-2015)‏



 Klik hier om de inbreng van Geert Wilders te bekijken

Voorzitter,

Genoeg is genoeg. Miljoenen mensen in dit mooie land zijn het spuugzat. Ik ga u vertellen waarom. Heel veel mensen stuurden ons hun verhaal naar ons toe.
En een aantal van die verhalen ga ik voorlezen. Daar ga ik mijn termijn voor gebruiken. Verhalen die u niet in de krant leest. Waar de Minister-President niet over spreekt. Waar het COA over zwijgt. Het verhaal van de gewone mensen in Nederland.

En ik begin, mevrouw de voorzitter met een bericht van een mevrouw van 80, die zegt:
“Dag Geert, ik ben tachtig jaar oud. Ik heb één dag geholpen in de Amerikahal in Apeldoorn. Maar nooit weer. De asielzoekers trappen er rotzooi. Als ze een jack krijgen als tweede jas, niet van nieuw te onderscheiden, dan is het: ‘No, not new!’
Ze hebben een grote bek. Ze hebben commentaar op het eten. En ze krijgen in één keer net zo veel vlees als ik in een week krijg en ze gooien alles weg.”

Een meneer uit Oude-Pekela, mevrouw de voorzitter:
“Hier bij ons in Oude-Pekela, heel veel overlast. Dronken asielzoekers vallen regelmatig jonge kinderen lastig. Jonge meisjes worden onzedelijk betast. Staan in het openbaar hun behoefte te doen.”

Een mevrouw zegt:
“Ik was afgelopen zondag in een supermarkt. Ik ben drieënzestig jaar. Ik rij door mijn ziekte in een scootmobiel door een supermarkt en er was een grote groep asieljongeren aanwezig. Drie van die gasten kwamen mijn kant oplopen en wilde dat ik voor ze opzij ging, wat ik weigerde. En toen stak een van hen zijn middelvinger op en een ander maakte een snijbeweging langs zijn keel. Een van die knullen liep tegen mijn scootmobiel op, waardoor mijn spiegel naar binnen boog. Hij draaide zich om en kwam met opgestoken vuist mijn kant op. Nou meneer Wilders, ik kan vertellen dat ik verstijfd zat te wachten wat er ging gebeuren. Ik heb me omgedraaid en heb met grote spoed de winkel verlaten.”

Mevrouw de voorzitter, ik ga door met een bericht van een mevrouw uit ter Apel:
“Meneer Wilders, gisteren was een kennis van ons lastig gevallen door een vluchteling. Zij ging boodschappen doen en in de winkel werd ze achtervolgd en lastig gevallen. De vluchteling zei de hele tijd ‘I want to fuck you’, tot dat twee mannen met een stevig postuur de vrouw gingen helpen en toen droop de vluchteling af.”

Iemand die werkt bij de telefooncentrale van het COA:
“Hoi, ik werk bij de telefooncentrale waar de telefoontjes van het COA binnenkomen. 500 tot 700 per dag. Wij verzorgen ook de telefoontjes voor de beveiliging. De incidenten zijn met geen pen te beschrijven. Overal vluchtelingen die overlast veroorzaken. Elke dag meldingen van geweld en rellen en bijna niets daarvan zie je in de media.”

“Beste meneer Wilders, ik stond in de rij voor de apotheek. Voor mij stonden drie mensen, vermoedelijk uit donker-Afrika. Met gebrekkig Engels werd de keurige Nederlandse dame volledig vernederd. Voor het feit dat ze een vrouw was. En beticht van discriminatie. En alléén omdat er tussen alle gratis medicijnen een rekening zat van vijftien Euro voor een vitaminepillen potje wat niet vergoed werd. Ze waren asielzoekers en eisten dat ze alles gratis zouden krijgen.”

Een meneer die schrijft:
“Beste meneer Wilders, Ik liep met mijn vrouw langs het AZC bij ons in de buurt en er werd een opmerking gemaakt naar mijn vrouw. Wat ze zeiden kon ik niet verstaan, maar ik liep naar deze mensen toe om de vragen wat ze wilden. En daarom werd ik bespuugd.”

Een meneer uit Houten schrijft:
“Beste meneer Wilders, de gemeente Houten (christelijke gemeente), heeft een slecht plan met 300 asielzoekers. Wat ongetwijfeld nog meer gaat worden. Ze hangen rond in het winkelcentrum. Ze vallen vrouwen lastig die boodschappen doen. Ze kijken je aan alsof je de duivel bent en schreeuwen Allah Akbar bij ons in de straten.”

Een mevrouw uit wassenaar die schrijft:
“Voorheen kon ik als alleenstaande jonge vrouw rustig in mijn dorp over straat lopen. Maar de laatste tijd word ik steeds vaker door mannen uit de plaatselijke opvang lastiggevallen als ik over straat loop. Ze sissen, ze lopen per ongeluk tegen me aan. Ze volgen me hinderlijk, ze spreken me aan. Ze vragen ‘Do you have a boyfriend. Do you want sex’. En als ik dan niet reageer roepen ze ineens in het Nederlands ‘vieze hoer.’”

Voorzitter, een meneer uit Nijmegen zegt:
“Onlangs ben ik in de regio Nijmegen bedreigd door een groep asielzoekers. Ze wilden mijn vriendin betasten en belagen. We zijn gelukkig geholpen door omstanders, maar enorm geschrokken.

Een meneer uit Emmen zegt:
“Toen ik samen met mijn vriend, ik ben namelijk homoseksueel, op het station stond te wachten op de trein naar Zwolle werden we onheus bejegend. We werden toegeschreeuwd. We werden bespuugd. Iemand wilde mijn vriend slaan. Ik werd omver geduwd. Het meest storende van dit fiasco vond ik nog wel dat de dienstdoende beambte zei toen ik had geklaagd: ‘ja, dat gebeurt nu eenmaal. Deze mensen zijn homoseksualiteit niet gewend.’”

Een mevrouw uit Weert schrijft:

“Meneer Wilders, mijn vrouwelijke familieleden worden uitgescholden voor hoer. Worden na bespuugd door de vluchtelingen hier in Weert.”

En dan voorzitter, een man uit Almere:
“Ik ben buschauffeur in Almere en wij ondervinden heel veel hinder van die asielzoekers. Zij hebben een enorm grote mond. Ze laten troep achter in de bus. Ze schreeuwen de hele boel bij elkaar. Ze rijden vaak zwart. “


VZ, ik zou nog een uur kunnen doorgaan. Maar dat zijn de verhalen die men in de kranten niet leest. Dat zijn de verhalen waar de Minister-President het niet over heeft. Maar dit is de werkelijkheid van de gewone man en vrouw in Nederland.
De schade die hier door al die mensen wordt aangericht is niet te overzien. En wij pikken dar niet langer. We pikken het niet dat deze premier onze veiligheid, vrijheid onze cultuur, onze geld, onze toekomst op het spel zet.
De islamitische invasie, want dat is het, toestaat.
De maat is vol. De grenzen moeten dicht. En deze premier die daarvoor verantwoordelijk is moet weg. En daarom zal ik in tweede termijn, en dat zal ik voortaan in ieder debat doen dat hierover gaat, een motie van wantrouwen indienen tegen dit kabinet.
Dank u wel.

No More Mr. Nice Guy: ‘Migrants’ Now Face Jail in Hungary

Break through the fence with Serbia, go to jail.

Since the “migrant” crisis of last summer, Hungary has taken several serious measures to cut down on Syrians and others tramping through the territory on the way to the promised land, Germany. Now they’re starting to kick in:
The chaos and confusion of Europe’s migration crisis is perhaps best reflected here in Hungary, where treatment of migrants is drastically different depending on which border they cross, and how. Hungarian troops are building a second fence along the border with Croatia, but that frontier is not yet closed — and some 6,000 migrants arrive there daily. Migrants who enter Hungary from Croatia are the lucky ones: They get free train rides across the country and then cross into Austria on foot in less than a day. 
Read more>>>