woensdag 1 oktober 2008

How The Democrats Killed The Economy!

Door Ariël Bruéns

Als je gaat spitten in de oorzaak van deze “crisis” dan kom je bepaalde zaken tegen waar de haren in je nek rechtop van gaan staan. Niet alleen gaan je nekharen ervan rechtop staan maar het verklaard ook waarom veel Republikeinen niet bepaald staan te popelen om deze “crisis” te bezweren middels het pompen van miljarden in hetgeen op zijn best omschreven kan worden als socialistische fraude.


Het feit wil namelijk dat de Republikeinen al sedert jaar en dag klagen over de onverantwoordelijke en welhaast frauduleuze werkwijze van Fannie Mae en Freddie Mac, ofwel de twee hypotheekverstrekkers die deze “crisis”, of liever de noodzaak van deze correctie veroorzaakten. Al jaren vragen de Republikeinen om eerdergenoemde massahypotheekverstrekkers te onderwerpen aan marktconforme regels.


Hetgeen steevast tegengehouden werd door de Democrats (Amerikaanse socialisten). De reden dat de Democrates weigerden in te stemmen met het opleggen van regelgeving aan eerdergenoemde hypotheekverstrekkers was omdat het een liefdadigheidsproject van de Democrats was geworden. Een liefdadigheidsproject omdat het hun doel “leuke dingen voor zogenaamde zielige en misdeelde mensen” bediende. Een vorm van “positieve discriminatie” dus.

Lees de rest op Contradicere